📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
TB303 napisał/a:
Masz na niego chcicę, że kolejny raz go uwzględniasz w temacie?
Mimo, że nie obce ci tylko jedno - nieokiełznana chcica, to życie oraz słownik jest także pełne nazw innych uczuć - czasami po zupełnie drugiej stronie wykresu
to powinno być w dziale fekalia
Lepsze to niż te zjebane smartfono-zombie
Bitty, bitty. If you know what i mean?
Zabawne, jak każę komuś wypierdalać (Nie, nie zrobię tego - Płacz na pw i donosy mi nie w smak ) ,
to grozi mi warn lub ban.
Umieszczanie imion i pseudonimów w tytule i opisie, już nie jest tym zagrożone.
to grozi mi warn lub ban.
Umieszczanie imion i pseudonimów w tytule i opisie, już nie jest tym zagrożone.
Za szyderę z Abraxusa browar.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Czułe pożegnanie abraxusa (ten z prawej)
Czyli ten z lewej to Loaloa.
Wytapiają....
Oczekiwałem jakiegoś finezyjnego trolla na poziomie ponieważ bardzo doceniam chamstwo podszyte ironia i inteligetne prowokacje.
To jest podjazd w stylu gimnazjum. Świadczy o niskiej inteligencji autora, który nie potrafi trolowac.
Próbujecie dalej:)
PS. I wiedzcie, że Boga nie ma a pis to lewica.
Pozdrawiam.
To jest podjazd w stylu gimnazjum. Świadczy o niskiej inteligencji autora, który nie potrafi trolowac.
Próbujecie dalej:)
PS. I wiedzcie, że Boga nie ma a pis to lewica.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów