📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawy czy zdąży sprzedać, zanim jej ukradną mesia. Szkoda, że nie widać ceny na tej kartce.
nerwica natręctw. Generalnie nic śmiesznego
Na końcu podejść do niej i zapytać: "przepraszam bardzo, na pewno pani dobrze zamknęła samochód, bo tu ostatnio komuś okradli?"
mam takiego sasiada co to tak z bagażnikiem robi jak wysiada z samochodu dobre 10 minut zanim od niego odejdzie
zamykanie auta to bardzo ważna czynność. za jej sprawą do samochodu nie powinien dostać się złodziej. choć czytałem w gazecie, że niektórzy rabusie potrafią obejść to zabezpieczenie.
Putikonto napisał/a:
zamykanie auta to bardzo ważna czynność. za jej sprawą do samochodu nie powinien dostać się złodziej. choć czytałem w gazecie, że niektórzy rabusie potrafią obejść to zabezpieczenie.
Odnoszę wrażenie że maczałeś też ręce w projekcie "Grażyna Żarko"
grubystefan napisał/a:
To fakt, ale taka jakaś niedorobiona (ukrainska może), bo nie było "na trzy", a drugi obchód strasznie na odpierdol był.
grubystefan napisał/a:
To fakt, ale taka jakaś niedorobiona (ukrainska może), bo nie było "na trzy", a drugi obchód strasznie na odpierdol był.
grubystefan napisał/a:
kurwa identiko jak mój kumpel
Miałem kiedyś sąsiada, bardzo w porządku facet, cierpiał na też podobnie zaburzenie, obchodził samochód 5 razy za każdym razem sprawdzając wszystkie klamki, początkowo myślałem że jest debilem zakochanym w swoim rozklekotanym rzęchu aż do czasu jak zobaczyłem jak wchodzi do domy musiał 3 razy otworzyć i zamknąć drzwi zanim wszedł do mieszkania.
na jej miejscu jeszcze raz bym sprawdził czy przednia szyba domknięta
Ceremonia błogosławienia auta. Podobno po jej przeprowadzeniu mniej pali :p
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów