Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SS jak marszowało to to spiewało , naprawde jestes taki tumanem co niemieckiego od ruskiego nie odroznia?
Może i śpiewali, ale to nie jest nazistowska piosenka, wbrew temu co wielu myśli. To piosenka o dziewczynie i żołnierzu, który za nią tęskni, bez odniesień do polityki.
Patrzcie na ich wargi... to kiepskiej jakości fejk.
Ty masz coś z deklem, jak ten co ciągle o morderczej kaczce pisze. Babka klaszcząca do rytmu to pewnie też fejk...
Może i śpiewali, ale to nie jest nazistowska piosenka, wbrew temu co wielu myśli. To piosenka o dziewczynie i żołnierzu, który za nią tęskni, bez odniesień do polityki.
No jasne, że to nie jest "nazistowska" tylko "niemiecka" piosenka.
To piosenka tych skurwiałych niemieckich bandytów, złodziei, morderców i ludobójców z którymi się użeramy od ponad 1000 lat i nic nie wskazuje na to aby to się miało kiedyś zmienić
SS jak marszowało to to spiewało , naprawde jestes taki tumanem co niemieckiego od ruskiego nie odroznia?
Nie umiesz pajacu czytać ze zrozumieniem to się nie wpierdalaj
[ Dodano 2024-11-08, 00:07 ]
O to że ludzi z mojego pokolenia i starszych jako kaszojadów zmuszano do śpiewania tej piosenki, i będziemy pamiętać do śmierci, a jak alzheimer przygrzeje, to może i śpiewać.
Dziękuję za odpowiedź.
Większość starych Niemców była żołnierzami. Oddanymi, posłusznymi. Hitler postawił kraj na nogi i przywrócił ludziom dumę i nadzieję. Nasza wojna z Niemcami wybuchła przez bohaterską postawę naszych elit. Bezmyślna rzeź Warszawy też. Nasza walka nie zmieniła na dobre biegu historii. Wręcz ją pokomplikowała. Można było wszystko luzem puścić. Nie byliśmy celem Hitlera, tak jak dziś nie byliśmy celem Putina. Sami z siebie bezmyślnie ten cel uczyniliśmy. . Nie wszyscy potępiali Hitlera, miał wielu sojuszników. Putin dziś ma też wielu sojuszników i zaplecze materiałowo-surowcowe na całym świecie.
....
Ty to wszędzie widzisz fejki jakbyś sama była fejkiem
[ Dodano 2024-11-08, 12:21 ]
...
O to że ludzi z mojego pokolenia i starszych jako kaszojadów zmuszano do śpiewania tej piosenki, i będziemy pamiętać do śmierci, a jak alzheimer przygrzeje, to może i śpiewać.
Ciebie uczono za dzieciaka tej piosenki?
Tej niemieckiej frontowej nazistowskiej przyśpiewki?
Ty się kurwa na Ukrainie wychowywałaś czy Ci się znów coś pojebało bo leków zapomniałaś wziąć?
Żenada, jak niesamowicie tępe mogą być te banderowskie onuce.
Ty się kurwa na Ukrainie wychowywałaś czy Ci się znów coś pojebało bo leków zapomniałaś wziąć?
30 lat temu zakończyła się okupacja Polski, gdy wyjechał ostatni skład żołnierzy sowieckich, których było w Polsce około 70 000. Wyzwolili, ale zapomnieli wyjechać. Od 5 kl. podstawówki był obowiązek nauki języka rosyjskiego. Ja uczyłem się 7 lat. Po 25 latach sporo uleciało z głowy. Wcale nie był łatwy.
Dodatkowo liznąłem niemieckiego przez 4 lata, sporo rozumiałem, trochę mówiłem. Zmieniły się czasy, nikt nie chciał takiego poligloty. Angielskiego nie uczyłem się i już nie będzie potrzeby, bo za kilka lat na całym świecie dzięki technice znikną bariery językowe.
Tu chodzi o piosenkę z pierwszego komentarza a nie z filmiku.
30 lat temu zakończyła się okupacja Polski, gdy wyjechał ostatni skład żołnierzy sowieckich, których było w Polsce około 70 000. Wyzwolili, ale zapomnieli wyjechać. Od 5 kl. podstawówki był obowiązek nauki języka rosyjskiego. Ja uczyłem się 7 lat. Po 25 latach sporo uleciało z głowy. Wcale nie był łatwy.
Dodatkowo liznąłem niemieckiego przez 4 lata, sporo rozumiałem, trochę mówiłem. Zmieniły się czasy, nikt nie chciał takiego poligloty. Angielskiego nie uczyłem się i już nie będzie potrzeby, bo za kilka lat na całym świecie dzięki technice znikną bariery językowe.
No i?
Do czego zmierzasz?
Trochę się mijasz z prawdą, bo akurat Twój rocznik był pierwszym rocznikiem który miał język angielski obowiązkowy, a rosyjski był już nieobowiązkowy.
Kolejny raz leci piosenka o kwiatku, i kolejny raz idioci mysla ze to nazistowska.
Dziękujemy za przywitanie, nadal to śpiewają w wojsku najbardziej zagorzali wojacy niemieccy więc sklej pizdę i do domu marsz.
Tu chodzi o piosenkę z pierwszego komentarza a nie z filmiku.
Serio?
I ona porównuje tekst z pierwszego komentarza do ruchu warg na filmie i jej sie nie zgadza?
Coś chyba bredzisz. ☺️
Serio?
I ona porównuje tekst z pierwszego komentarza do ruchu warg na filmie i jej sie nie zgadza?
Coś chyna bredzisz. ☺️
Kurwa juz sam nie wiem. Pogubiłem się.
Większość starych Niemców była żołnierzami. Oddanymi, posłusznymi. Hitler postawił kraj na nogi i przywrócił ludziom dumę i nadzieję. Nasza wojna z Niemcami wybuchła przez bohaterską postawę naszych elit. Bezmyślna rzeź Warszawy też. Nasza walka nie zmieniła na dobre biegu historii. Wręcz ją pokomplikowała. Można było wszystko luzem puścić. Nie byliśmy celem Hitlera, tak jak dziś nie byliśmy celem Putina. Sami z siebie bezmyślnie ten cel uczyniliśmy. . Nie wszyscy potępiali Hitlera, miał wielu sojuszników. Putin dziś ma też wielu sojuszników i zaplecze materiałowo-surowcowe na całym świecie.
Jeszcze napisz, że Hitler był przyjacielem Polaków, szanował Słowian i tylko propaganda żydowska twierdzi inaczej. Warto przeczytać "Mein Kampf" w całości, a nie tylko fragmenty. Dowiedziałbyś się np. co to Lebensraum, gdzie to miało być i jaką rolę przewidział Hitler dla nas.
Jeszcze napisz, że Hitler był przyjacielem Polaków, szanował Słowian i tylko propaganda żydowska twierdzi inaczej. Warto przeczytać "Mein Kampf" w całości, a nie tylko fragmenty. Dowiedziałbyś się np. co to Lebensraum, gdzie to miało być i jaką rolę przewidział Hitler dla nas.
Był politykiem z problemami narkotykowymi. Gadał i pisał różne rzeczy, wszystkich by nie wdrożył. Były trudne czasy i wymagały silnych przywódców. Generalnie chciał niszczyć sowiecki komunizm i masę innych przeszkadzających w funkcjonowaniu państwa rzeczy i nie należało mu w tym przeszkadzać. Był wielbicielem Piłsudskiego, obaj mieli podobny styl rządzenia, tyle że nasz miał mniejsze możliwości działania, bardziej go ograniczano. Może i szkoda. Bardziej skutecznych polityków w okolicy od tamtego czasu nie było. U nas kilkanaście lat temu jeden taki latał po terenach działań wojennych, wtykał nosa w nieswoje sprawy i spadł gdzieś na bagnach. Drugi budował 8 lat mocarstwo i przyjaźń z miłośnikami wideł. Po epoce dobrobytu jesteśmy gołodupcami i nie jesteśmy skonfliktowani jedynie z Morzem Bałtyckim. Po nich nastał rudy i wszystkich zauroczyło jego 100 konkretów, darmowa pizza i tabletka dzień po.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów