Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Efekt mieszania kontekstu. JanzDukli zacytował dwie moje wypowiedzi w jednym komentarzu (zresztą inaczej na Sadolu się nie da bo dwa komentarze tej samej osoby są łączone) — już trochę mącąc je ze sobą, po czym kiedyś ty z kolei zacytował, zostały już całkiem zbite w jedną kupę.Kurwa juz sam nie wiem. Pogubiłem się.
Stąd na technicznych listach dyskusyjnych to wygląda jak:
> > > A1.1
> > B1.1
> > > A1.2
> > B1.2
> A2.1
B2.1
> A2.2
B2.2
zaś marketingowcy czy legal zawsze zostawiają pełną kopię wątku na dole.
Obawiam się że właśnie cytuję osobę z problemami narkotykowymi. Hitler wielbicielem Piłsudskiego??? On się kochał z Dmowskim i bandą, słali sobie listy miłosne i wspólnie ustalali plany, np. "żydzi na Madagaskar". Zaś Piłsudzki pogonił eNDecję w cholerę. Zresztą Piłsudzki zaczął jako komunista, dopiero później "wysiadł z czerwonego tramwaju na przystanku niepodległość" i został centrystą.Był politykiem z problemami narkotykowymi. Gadał i pisał różne rzeczy, wszystkich by nie wdrożył. Były trudne czasy i wymagały silnych przywódców. Generalnie chciał niszczyć sowiecki komunizm i masę innych przeszkadzających w funkcjonowaniu państwa rzeczy i nie należało mu w tym przeszkadzać. Był wielbicielem Piłsudskiego, obaj mieli podobny styl rządzenia, tyle że nasz miał mniejsze możliwości działania, bardziej go ograniczano. Może i szkoda. Bardziej skutecznych polityków w okolicy od tamtego czasu nie było. U nas kilkanaście lat temu jeden taki latał po terenach działań wojennych, wtykał nosa w nieswoje sprawy i spadł gdzieś na bagnach. Drugi budował 8 lat mocarstwo i przyjaźń z miłośnikami wideł. Po epoce dobrobytu jesteśmy gołodupcami i nie jesteśmy skonfliktowani jedynie z Morzem Bałtyckim. Po nich nastał rudy i wszystkich zauroczyło jego 100 konkretów, darmowa pizza i tabletka dzień po.
Zaś za teksty o "miłośnikach wideł" jak i resztę podobnych wypowiedzi którymi nas raczysz należałyby się widły — w rzyć.
Dziękujemy za przywitanie, nadal to śpiewają w wojsku najbardziej zagorzali wojacy niemieccy więc sklej pizdę i do domu marsz.
"Walnij w stół, a debil sam się odezwie"
Co z tego ze bardziej zagorzali niemcy to spiewają? Potwierdza to jedynie, ze oni tez sa debilami. Troche jak ty by sie chcialo rzec, jednak oni akurat rozumieja co tam spiewaja. Po tobie bym sie tego nie spodziewal.
"Walnij w stół, a debil sam się odezwie"
Co z tego ze bardziej zagorzali niemcy to spiewają? Potwierdza to jedynie, ze oni tez sa debilami. Troche jak ty by sie chcialo rzec, jednak oni akurat rozumieja co tam spiewaja. Po tobie bym sie tego nie spodziewal.
" Kolejny raz leci piosenka o kwiatku, i kolejny raz idioci mysla ze to nazistowska."
Potwierdzam tylko fakt że zagorzali niemcy są nadal nazistami. Pracuje niestety z niemcami i rozumiem co / o czym śpiewają i jakie mają nastroje co do tej piosenki. Nazwanie mnie debilem za to pokazuję tylko Twój poziom ignorancji i niewiedzy . Pozdrawiam i z fartem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów