📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ant1984 napisał/a:
Oczywiście, że auto świadczy o mężczyźnie - jak wybierasz auto ze względu na wygląd, czy markę, aby pokazywać innym czym to ty się wozisz i jaki to ty jesteś zajebisty, to znaczy, że jesteś słabym psychicznie człowieczkiem z wielkim ego i łatwo tobą manipulować.
Wybieram auto ze względu na wygląd. Bo lubię piękne samochody z tzw. "duszą".
Wybieram auto ze względu na markę ponieważ niewiele marek robi takie samochody jak "moja ulubiona".
I oczywiście, że miło mi jak ktoś powie, że mam piękne auto. To chyba normalne, że lubimy jak coś co mamy ludzie chwalą o ile oczywiście nie czujemy się z tego powodu "lepsi od innych". Tzn. ja akurat czuje się lepszy od kierowców golfa III
Mojego prywatnego samochodu nie traktuje jak zwykłej rzeczy. Mówiąc szczerze jak myślę o sprzedaży to robi mi się bardzo smutno. Między kierowcą a autem powinna powstać pewna więź (choć brzmi to górnolotnie) to tak jest. Kierowca powinien szanować swoje auto i cieszyć się nim bo samochody to fenomenalne wynalazki.
Taki szacunek przekłada się także na bezpieczeństwo na drogach. Tylko ludzie głupi, bez szacunku do swojego auta, bez respektu do jego możliwości, jeżdżą na granicy "przyczepności", ryzykownie, stwarzając zagrożenie dla swojego życia i niestety... Innych ludzi.
Ale żeby ta wieź się utworzyła, ten szacunek, to auto musi być na swój sposób wyjątkowe a golf z pewnością do aut wyjątkowych nie należy.
A Sławomir piękny trolling odjebał
Babsko cieszy ryja a ni chuja nie kuma o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów