Zaśmiane na głos, przeczytane na jakimś forum
Zaśmiane na głos, przeczytane na jakimś forum
[...] Nie podam wam jednak inwokacji której użyłem[...]
Inwokacji, kurwa mać, ja pierdole. Chłopkowi się chyba słówka z "inkantacją" popierdoliły. Niby jakiej inwokacji użył do przyzwania demona? "Litwo, ojczyzno moja"?
Demon usiadł na łóżku i spokojnym głosem przedstawił się – z wiadomych względów nie podam wam jednak jego imienia.
Sęk w tym, że podczas "teoretycznego", rzecz jasna - przyzywania demona, należy znać jego imię, wiedzieć kogo się chcę przytargać do domku, wiec po chuj miał by się przedstawiać?
I czym niby miałby srać? Co oni tam mogą w piekle mogli by papać, siarkę?
Całość jest wybitnie chujowa i jednocześnie nędzna. Tekst miał bawić a nie wkurwiać głupotą, a jednak wyszło w moim przypadku na opak.
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich, oto mój pierwszy post :]
P.S Najważniejsza rzecz, on nie zadaje pytań. On wrzuca Cię do piekła w różnych sposobach.
Pozdrawiam Świadomych.
rozjebała mnie ta historyjka, łap piwo
first rule is do not do harm, unless you need to do harm, then do lots of harmCała historia wyssana z kija, ale za to brzmi jakby nie demon, a ojciec-pedofil nawiedzał gościa w pokoju i walił gruchę do Fejs-zboka
Kwestia poczucia humoru, z tym, że niektórzy jeśli nie znajdą w tekście słowa "gówno" albo "kutas" to się im czyjaś ekspresja nie podoba.
Głupiś Ty, pamiętaj że i wiara nie pomoże. Znasz coś takiego jak dualizm ? Każdy z nas w tym uczestniczy. Tak jak teoria ZERA, jeśli (+1) + (-1) to co wyjdzie ? My jesteśmy tym zerem. Temat demonów przeżyłem i nadal się z nim męczę. Nie będę tutaj się rozpisywał ale, taka wzmianka "Archonci". I to nie teoria spiskowa, uczestniczyłem w tzw "manifestacjach rytualnych" Gdzie potrzeba trzech i np morderstwa. Z resztą, głupi jestem bo dalej próbuje uświadomić ludzi którzy na własnej skórze "może" doświadczą owych zdarzeń. Oświecenie to też sprawdzian woli. Kto się interesował i wie o czym pisze nawet nie będzie komentował.Panowie wyzej - wy tak serio ? W sumie co ja sie glupio pytam skoro w Boga wierza to i demony tez sobie wymyslic mozna
Pozdrawiam.
Głupiś Ty, pamiętaj że i wiara nie pomoże. Znasz coś takiego jak dualizm ? Każdy z nas w tym uczestniczy. Tak jak teoria ZERA, jeśli (+1) + (-1) to co wyjdzie ? My jesteśmy tym zerem. Temat demonów przeżyłem i nadal się z nim męczę. Nie będę tutaj się rozpisywał ale, taka wzmianka "Archonci". I to nie teoria spiskowa, uczestniczyłem w tzw "manifestacjach rytualnych" Gdzie potrzeba trzech i np morderstwa. Z resztą, głupi jestem bo dalej próbuje uświadomić ludzi którzy na własnej skórze "może" doświadczą owych zdarzeń. Oświecenie to też sprawdzian woli. Kto się interesował i wie o czym pisze nawet nie będzie komentował.
Pozdrawiam.
Skończ pierdolić.
W każdym razie: Demony itp. CZUJĄ,jeśli ktoś ma słabą psychikę,to wykorzystują jak leci,a tych o mocniejszej próbują zmiękczyć,i to ostro. Więc nie polecam "zabaw" z przyzywaniem,bo może się to źle skończyć.
Pytanie do autora: Jeśli przyzywałeś,to pewnie znasz podstawy energii itp.? Jeśli nie,to radzę się uczyć,bo jak kiedy trafisz na takiego "wkurwionego" to bieda z nędzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów