Przekonajmy się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To już zaczyna być NUDNE... NUDNE to 5 liter ... maksymilian45 ma w nicku 5 ... a piwo ma 4 litery... dlatego nie dostanieszPIWA ))
tak mi się skojarzyło
Ale i tak pewnie wyjebią temat do sucharów, bo to przecie jest SADOL, a nie kwejk. Tutaj tylko wypadki z rosji i śmieszne kompilacje, a do tego jeden na dziesięciu zna angielski, a o ile zna, to zaraz zapierdala do roboty z radomia do warszawy, więc zanim da ci piwo to temat będzie w sucharach.
Pozdrawiam
Ale i tak pewnie wyjebią temat do sucharów, bo to przecie jest SADOL, a nie kwejk. Tutaj tylko wypadki z rosji i śmieszne kompilacje, a do tego jeden na dziesięciu zna angielski, a o ile zna, to zaraz zapierdala do roboty z radomia do warszawy, więc zanim da ci piwo to temat będzie w sucharach.
Pozdrawiam
to ze sie teraz posmiejemy nie zmienia faktu, ze grupy terrorystyczne skladajace sie na isis od poczatku(lata 60-70) byly szkolone i finansowane z pieniedzy amerykanskich tak samo jak jeszcze w 2013 roku byly militarnie wspierane przez usa i dalej otrzymuja od nich posilki i moga sie przegrupowywac na terenach zajetych przez izrael. od zydow dostaja tez wsparcie medyczne
czyli mniej wiecej od tych samych ludzi, ktorych spiskowcy nazywaja iluminati...
a frytki i trojkaty gowno maja do rzeczy
-George Orwell
czyli mniej wiecej od tych samych ludzi, ktorych spiskowcy nazywaja iluminati...
a frytki i trojkaty gowno maja do rzeczy
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
up
No nie pierdol... mnie przekonały dopiero frytki i trójkąty, wcześniej powątpiewałem
No nie pierdol... mnie przekonały dopiero frytki i trójkąty, wcześniej powątpiewałem
"maksymilian45" nie ma żadnej litery ze słowa "hetero" -> maksymilian45 jest gejem.
Wszyscy wiedzą że illuminati to trójkąt. Trójkąt ma 3 boki, boki rymuje się ze zboki. Zboki to tylko na sadolu. PRZYPADEK?
lapps, masz jakieś równie błyskotliwe rozumowanie w zanadrzu, by poprzeć swoje tezy ?
^up
Przywódca ISIS był szkolony przez US : Omar al-shishani. Ataki ISIS na Syrie pokrywaja sie z bombardowaniamii owego kraju przez Izrael i przy FSA był motyw z leczeniem.
Przywódca ISIS był szkolony przez US : Omar al-shishani. Ataki ISIS na Syrie pokrywaja sie z bombardowaniamii owego kraju przez Izrael i przy FSA był motyw z leczeniem.
przekonało mnie to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów