Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Kiedy moja żona zostawiła mnie z powodu mojej, jak ona powiedziała, "niedojrzałości", byłem zdruzgotany.

Ale jestem optymistą. Pomyślałem, że po prostu pójdę do Mc Donald's, zamówię Happy Meal, pobawię się nową zabawką i od razu zrobi mi się weselej.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lobominator 2013-03-11, 1:44
Trudno ocenić, ekspertem nie jestem.
Zgłoś
Kaprys 2013-03-11, 10:04 1
A możesz też pojeździć modelem RC bo to ważniejsze, niż dziewczyna. Znam taki przypadek. Trzeźwo myśląca dziewczyna zerwała związek w końcu. Koleś wolał samochodziki, niż dbanie o cipkę. Dosłownie, sama go namawiała na seks, a on nie, bo musi zrobić to tamto bo samochodzik nie jeździ jak powinien. I nie samochodzik z "Biedronki", ale taki za kilka kafli (!), a części na zamówienie z Niemiec po kilka stówek. Beka. Jeździ na zjazdy fanów RC, gdzie przeciętna wieku wynosi 12- 17 lat, a sam ma 29. Można? Można. Sam mam samochód (NORMALNY dupowóz, nie samochodzik RC), co jest wart tyle, co jego gówniana zabawka RC (ceny części podobnie, w nawet mam taniej). Nie pojmę. Ja wygodnie trzaskam kilometry, a on pociągiem, autobusem, jak bliżej to rowerem ( a, rower też nie taki zwykły, ponoć 6 kafelków kosztował, jak słyszałem) - no kurwa, trudne do uwierzenia, ale koleś mieszka u rodziców, którzy na hajs nie narzekają. Prawka nie ma, bo jakoś tak niepotrzebne. No spoko. Ja się wychowałem w takiej kulturze, że nie picie wódki, ale posiadanie prawka jest wyznacznikiem dorosłości. A i fejsbuk kiedy się da. Zdjęcia z dyskotek, gdy ma oficjalnie zwolnienie lekarskie, bo zapalenie płuc Osobliwie łapie zapalenie gdy wypłata na koncie. Nazywamy to krótko zachlanie żołądkowe. Wyjebać z roboty? Zapomnij. Gumowe ucho kierownika.
Zgłoś
d................6 2013-03-11, 13:56 4
suche jak pięty cejrowskiego
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-11, 14:01 8
@up Modelarstwo RC to popularne hobby i ludzie w każdym wieku się nim zajmują. W ogóle modelarstwo to zajęcie wymagające wiele samozaparcia, cierpliwości i zdolności. A cipka jak cipka. Ileż można się bawić tą samą cipką? W końcu się znudzi. No chyba, że ktoś nie miał nigdy cipki i traktuje ją jak mistyczne miejsce wiecznej szczęśliwości i wydaje mu się, że jak na jakąś natrafi to będzie mu się chciało dzień i noc. Dojrzała kobieta cieszy się jak trafi na człowieka który ma swoje zainteresowania, pasje, szerokie horyzonty. Trochę pożyjesz to zobaczysz, że nie samym ruchaniem człowiek żyje.
Zgłoś
TheColt 2013-03-11, 14:04 1
Zgłoś
v................r 2013-03-11, 14:15
@Kaprys: ja od 3 lat buduje model odrzutowca nie powiem, moja wkurza sie, ale jakos to znosi.... wole nie liczyc ile kasy w to poszlo
Zgłoś
s................r 2013-03-11, 17:18 1
Cytat:

Wyjebać z roboty? Zapomnij. Gumowe ucho kierownika.

Trzeba bylo od tego zacząć, to bym miał ekstra 45 sekund życia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem