14-15.07.2012 Nasz kolega na drugi dzień po obejrzeniu tego filmiku sam siebie się przeraził. Czyli kolejny dowód na to co alkohol robi z ludźmi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Swka napisał/a:
W sumie to nagrywanie pijanego kumpla który nic nie ogarnia przez alkohol i umieszczenie materiału na internecie to czyste skurwysyństwo z twojej strony....
Za to masz piwo!
"W" internecie kurwa.
Kondra napisał/a:
"W" internecie kurwa.
;x a no tak... zapomniałem się, poprawiłbym ten błąd ale już nie mogę z edytować mojego posta...
Tak czy owak, poprawiłeś za mnie.
przeraziło mnie jak puścił oczko na końcu...
Tak, silnik działa, ale nie ma nikogo na kierownicą.
Vinewood napisał/a:
haha pierdolony plebs
łał kurwa baron się znalazł . monarcha w dupę jego mać kurwa !
ale nim miotnęło, aż fikołka zajebał
Cytat:
łał kurwa baron się znalazł . monarcha w dupę jego mać kurwa !
Owszem. Nie pije i dobrze żyje. Zarabiam średnio 9 tysięcy jako tłumacz i moge robić co chce, w tym pić - a nie pije haha A brud jedyne co może to pić
Vinewood napisał/a:
Owszem. Nie pije i dobrze żyje. Zarabiam średnio 9 tysięcy jako tłumacz i moge robić co chce, w tym pić - a nie pije haha A brud jedyne co może to pić
Synu gówno to kogo obchodzi ile zarabiasz. Bogaci ludzie się nie obnoszą z pieniędzmi a wręcz się ukrywają z tym, a ty taki skromny że na publicznym forum o tym piszesz..no cóż. My jesteśmy studentami, i nie dostajemy 9 tysięcy miesiącznie. Ale jak widać, uważasz nas za "brud" pajacu.Widać jaki poziom prezentujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów