14-15.07.2012 Nasz kolega na drugi dzień po obejrzeniu tego filmiku sam siebie się przeraził. Czyli kolejny dowód na to co alkohol robi z ludźmi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
normalna acygańska impreza, baba z grubym głosem w tle, czystej krwi cygan i brud w calym mieszkaniu.
wódka pod cukierki to musi być cyganeria
najlepiej jako pierwszego upic kolege, smiac sie z niego na trzezwo i nagrywac telefonem, tez tak robimy
W sumie to nagrywanie pijanego kumpla który nic nie ogarnia przez alkohol i umieszczenie materiału na internecie to czyste skurwysyństwo z twojej strony....
Za to masz piwo!
Za to masz piwo!
I po chuj wrzuciłeś tu ten syf?
Jesteś przyjebany, mam nadzieje, że zrównaja ciebie i twoja głupote z ziemią. Nie wiem po chuj to wrzucać.
w sumei to on wyglada jak cygan
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów