📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"rozłanczam" k..a w domu też masz włancznik do światła ?
Młody typek i już taki popierdolony?! Zrozumiałbym starą, niedokształconą babę, która przez kilkadziesiąt lat chlała wódę na jakimś podupadłym pegeerze... ale to? Czy tego imbecyla system edukacji ominął całkowicie?
"Całe, całe życie uważam się za... nie wiem... w swojej świadomości, we własnych wartościach, w swojej psychice... Całe życie mam taką jakąś wyższą, wyższą wyobraźnię tego wszystkiego, nie? Mam wrażenie, że jestem kimś ponad wszystkim, nie?"
Nie, jesteś po prostu jebanym debilem, który nie ma pojecia o prawdziwym świecie i próbuje dobudować sens swojej nijakiej egzystencji poprzez wiarę w ezoterykę...
Astrologia miała rację bytu gdy jeszcze nie znano zbyt dobrze astronomii. Niestety dla ciebie i podobnych tobie intelektualnych karłów - astronomia, fizyka i chemia rozwijają się prężnie od kilkuset lat. Jeśli ktoś obecnie zwraca się do wróżki, albo wertuje pismaki w poszukiwaniu horoskopów, to jest ignorantem.
"Całe, całe życie uważam się za... nie wiem... w swojej świadomości, we własnych wartościach, w swojej psychice... Całe życie mam taką jakąś wyższą, wyższą wyobraźnię tego wszystkiego, nie? Mam wrażenie, że jestem kimś ponad wszystkim, nie?"
Nie, jesteś po prostu jebanym debilem, który nie ma pojecia o prawdziwym świecie i próbuje dobudować sens swojej nijakiej egzystencji poprzez wiarę w ezoterykę...
Astrologia miała rację bytu gdy jeszcze nie znano zbyt dobrze astronomii. Niestety dla ciebie i podobnych tobie intelektualnych karłów - astronomia, fizyka i chemia rozwijają się prężnie od kilkuset lat. Jeśli ktoś obecnie zwraca się do wróżki, albo wertuje pismaki w poszukiwaniu horoskopów, to jest ignorantem.
Coś tam niebo, piekło, ziemia... taka - sytuacja.
Ignoranci, on jest starom duszom guru.
Chciałbym zobaczyc jego mine, bo koles jest zbakany i slyszy jak ktos mu mowi ze jest z wysokich lotow dusza guru...
eee myslalem, ze bedzie material wlasny i na koncu powiesz, ze wszystko zmysliles i chuj w dupe wrozkom zebuszkom.
dobra jest, jak go trafnie zdiagnozowała...
Jakiś dres się upalił i zadzwonił z nudów, nie?
To ja się rozłanczam.
To ja się rozłanczam.
Już myślałem, że jak ona się tyle ogada to chłopak podsumuje "Jestem bogiem, uświadom to sobie sobie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów