18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Czy jesteś spostrzegawczy
JSK2012 • 2013-07-13, 15:21

Coś nietypowego. Projekt, którego oryginalnym pomysłodawcą jest Derren Brown. Okazuje się, że ludzie nie są tak spostrzegawczy jak im się wydaje

Zgłoś
kamilch1234 2013-07-13, 15:34
co to za kawałek?
Zgłoś
j................s 2013-07-13, 15:51 7
kurwa,słucham kolesia i próbuje rozkminić w jakim języku gada,ale na szczęście mam napisy na dole po polsku.
Zgłoś
MichaU 2013-07-13, 15:54 3
Kolejna kopia czegoś zagranicznego.

Zgłoś
Darson666 2013-07-13, 15:57 24
msnrc napisał/a:

Kolejna kopia czegoś zagranicznego.

,,Gówno z Anglii, gówno ze Stanów
Sączy się gówno z teleekranu
Mamy dziś dużo polskiego gówna,
które chce tamtym gównom dorównać." - Brudne Dzieci Sida

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Zimny_browar 2013-07-13, 17:00 33
Tak, jestem spostrzegawczy.
Rozpoznałbym gdyby zmienił się koleś.
Ale przecież głośno bym nie powiedział, że jest kurwa inny bo sie obrazi ;(

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
danieltrcd 2013-07-13, 17:13 12
Widac ze osoby ktore tłumaczyły jak dojść np. na ten komisariat sie zorientowały ze cos nie gra Widac to po ich wyrazach na twarzy.
Zgłoś
meme18 2013-07-13, 17:14
dobry pomysł, wykonanie trochę gorsze Z siostrą dobre, bo podmienili się, siostra jeszcze nic nie powiedziala a on już ''Mogłabyś powtórzyć?''

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
mateelv 2013-07-13, 17:24 21
Chujowe. Ludzie się kapują, ale trzymają to w sobie, nie chcą W RAZIE CO zrobić z siebie schizofrenika, bo przecież nikt normalny przez X lat życia czegoś takiego im nie zrobił, więc nadal ślepo wierzą, że im się przewidziało. Z resztą skoro kolo prosi o drogę, to ktoś chce pomóc i wskazać jak trzeba iść, a nie skupia się na japie widzianej 1 raz w życiu. To podobnie jak z imionami gdy poznajemy nowe osoby. Każdy się przedstawia a nikt nic nie pamięta, bo ważniejsze są inne zachowania w danej chwili.
Zgłoś
cenius 2013-07-13, 17:47
Ale gówno

jakie zjebane już są te filmiki kopiujące amerykańców

kurwa
Zgłoś
Nihilista 2013-07-13, 17:54 3
3:08 - dziadek w czapce po zmianie "prowadzącego" na dupę sam pyta, czy to jest to samo (pytanie), więc ostatnia scenka (niby finał..) zupełnie nie wyszła. Z resztą, wszyscy mieli wątpliwości, ale spytać "to na pewno pan?" byłoby przecież głupio, więc odpowiadają dla świętego spokoju. Xero z dupy.
Zgłoś
vanhool 2013-07-13, 17:54 1
yyy nie chodzi przypadkiem o to, że obok każdej z pytanych osób przechodzą kolesie z płytą wiórową i w jednym przypadku z kartonem, bynajmniej cisną się na równo a to widz ma się skapnąć że sytuacja się powtarza??

To moje zdanie, ale jestem świeży na tym forum i mogę się mylić.
Zgłoś
Reynevanxd 2013-07-13, 17:56 1
z dziadkiem w 3 minucie przecież zauważył zmianę i zapytał czy chodzi o to samo.
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-07-13, 18:02 3
Dobra zajawka, piwo na zachętę!
Zgłoś
bujaszaka 2013-07-13, 18:04 1
Tzw. ślepota na zmiany

Fajnym, sadystycznym przykładem może być żaba. Jeśli wrzucimy żabę do gotującej się wody, to będzie próbowała z niej jak najszybciej wyskoczyć. Jeśli jednak wrzucimy żabę do wody o normalnej temperaturze i zaczniemy ją podgrzewać, to żaba się ugotuje

Jeśli chodzi o ludzi, to psychologia tłumaczy to zjawisko tym, że ślepota na zmiany pełni rolę adaptacyjną i chroni nas przed gromadzeniem zbyt dużej ilości danych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów