Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za bicie dziewczyny jeszcze większy
Powiedzcie mi jedno, jak często widzieliście w szkole, by ktoś uderzył dziewczynę? Ja nie przypominam sobie jakiejś konkretnej sytuacji, może śniegiem w zimę ktoś rzucił za mocno... to zupełnie inny świat, to znaczy USA, Francja, Anglia, etc. etc. Tam murzyni biją kobiety pięściami po twarzy, kopią je, jak leżą. Rozumiem, że jak kobieta zaatakuje faceta, musi się liczyć z ciosem zwrotnym, ale zobaczcie reakcje ludzi na tym filmie, każdy przechodzi do obojętności, bo jak zaatakuje 1 murzyna, 100 się rzuci i zleje białego, któremu żaden biały nie pomoże. Czy N_A_P_R_A_W_D_Ę chcecie multi-kulti w Polsce? Naprawdę jesteście za imigracją? To właśnie szykuje nam platforma, bo we Francji i Anglii, Włoszech, Hiszpanii nie wiedzą co robić z ludźmi z gett, to my ich weźmiemy.
Czy kobiety nadawałyby się do piłki nożnej?
gdzie kurwa ? w kuchni ?
jak ? kopac arbuza i strzelac do piekarnika ?
Za moich czasów taki bambo miałby straszny wpierdol
Za bicie dziewczyny jeszcze większy
Powiedzcie mi jedno, jak często widzieliście w szkole, by ktoś uderzył dziewczynę? Ja nie przypominam sobie jakiejś konkretnej sytuacji, może śniegiem w zimę ktoś rzucił za mocno... to zupełnie inny świat, to znaczy USA, Francja, Anglia, etc. etc. Tam murzyni biją kobiety pięściami po twarzy, kopią je, jak leżą. Rozumiem, że jak kobieta zaatakuje faceta, musi się liczyć z ciosem zwrotnym, ale zobaczcie reakcje ludzi na tym filmie, każdy przechodzi do obojętności, bo jak zaatakuje 1 murzyna, 100 się rzuci i zleje białego, któremu żaden biały nie pomoże. Czy N_A_P_R_A_W_D_Ę chcecie multi-kulti w Polsce? Naprawdę jesteście za imigracją? To właśnie szykuje nam platforma, bo we Francji i Anglii, Włoszech, Hiszpanii nie wiedzą co robić z ludźmi z gett, to my ich weźmiemy.
No właśnie kurwa każdy zadowolony a jak ja bym to zobaczył to bym go rozjebał jak gnój po polu. Z karate kida bym mu wyjebał.