📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kolorowy, ale to napewno przypadek.
Cytat:
Chciałbym zobaczyć polsko-rosyjską wersję
a co to w Polsce sami złodzieje? złodziei na Wiejskiej szukaj
ahaha jak go na koniec na ziemie rzucil
Myślałem, że będzie jakaś podpucha, że na oczach świadków, ktoś podstawiony go okradnie. A tego złodzieja gęba powinna wisieć na każdym słupie w tym parku.
nic dziwnego ze nikt go nie okrada jak dla nich 100 euro to jak dla nas 10 zlotych
Tylko czarnuch ma zakrytą twarz,ten film obraża i przedstawia w złym świetle smolistą część społeczeństwa.Nakłania ludzi do myślenia,że wszystko co czarne to kradnie.Autorzy filmu powinni wypłacić 100 euro odszkodowania temu czarnuchowi za to,że teraz w oczach społeczeństwa wszyscy jego brudni,leniwi gównianego koloru bracia są postrzegani jako brudni,leniwi i do tego złodzieje!
Jebane czarne bydło.Nie ważne w garniturze czy w dresie i tak natury złodzieja nie oszuka.
Jebane czarne bydło.Nie ważne w garniturze czy w dresie i tak natury złodzieja nie oszuka.
lajtek12 napisał/a:
nie wiem jak wy ale ja bym zajebal ta kase elo ;d
Czarny czy cygan?W sumie jeden chuj.
lajtek12 napisał/a:
nie wiem jak wy ale ja bym zajebal ta kase elo ;d
Powinni ci za to łapy upierdolić przy samej dupie gówniarzu.
murzyn, cygan, ciapat, jedno gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów