📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
banerr napisał/a:
Chujnia. Brak pieczonych czarnuchów.
Tupolew na wodzie lądując by się zapalił ..
Nie znacie się, chciał driftem zaparkować przy krawężniku dziobem w powrotną stronę.
Za dużo Tokio drift oglądał
Ja tam widzę brzozę
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Afrykańskie linie lotnicze latają na sprzęcie, który z cywilizowanego świata trafił tam na złom. Oglądałem kilka dokumentów o tamtejszych katastrofach lotniczych i były akcje, że jakieś cielaki spierdoliły z uwięzi w ładowni i zrobiły rozpiedol w skutek którego samolot się rozbił. Innym razem w jakimś przypływie paniki bo ktoś w przednich rzędach miał zapalniczkę wszyscy pasażerowie uciekli na sam tył samolotu co zmieniło jego środek ciężkości, na który komputer pokładowy z Win95 nie dał rady właściwie zareagować i też się rozbili. Nasz Tupolew i lądowanie debeściaków to chuj w porównaniu z murzyńską brawurą za sterami i akcjami jakie się tam odstawiają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów