18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
banerr 2023-07-11, 19:53 9
Chujnia. Brak pieczonych czarnuchów.
Zgłoś
krolikosus 2023-07-11, 20:45
banerr napisał/a:

Chujnia. Brak pieczonych czarnuchów.

Tupolew na wodzie lądując by się zapalił ..
Zgłoś
Pawehan 2023-07-11, 21:21 1
to się wyklepie i cofnie licznik i do żyda

żyda
Zgłoś
JamPawel 2023-07-11, 22:05
Nie znacie się, chciał driftem zaparkować przy krawężniku dziobem w powrotną stronę.
Zgłoś
wojtas09999 2023-07-11, 23:01
Za dużo Tokio drift oglądał
Zgłoś
Baldwin 2023-07-11, 23:13
Piwko za muzykę z oryginalnej Gwiazdy Bojowej Galaktyka.
Zgłoś
RsPrDol 2023-07-12, 0:03
I w pizdu wyladowal
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-07-12, 2:28 1
Ja tam widzę brzozę

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-12, 2:56 4
Afrykańskie linie lotnicze latają na sprzęcie, który z cywilizowanego świata trafił tam na złom. Oglądałem kilka dokumentów o tamtejszych katastrofach lotniczych i były akcje, że jakieś cielaki spierdoliły z uwięzi w ładowni i zrobiły rozpiedol w skutek którego samolot się rozbił. Innym razem w jakimś przypływie paniki bo ktoś w przednich rzędach miał zapalniczkę wszyscy pasażerowie uciekli na sam tył samolotu co zmieniło jego środek ciężkości, na który komputer pokładowy z Win95 nie dał rady właściwie zareagować i też się rozbili. Nasz Tupolew i lądowanie debeściaków to chuj w porównaniu z murzyńską brawurą za sterami i akcjami jakie się tam odstawiają
Zgłoś
zendo178 2023-07-12, 16:19
jestesmy na miejscu. dobra robota kapitanie
Zgłoś
dr.lecter 2023-07-13, 10:21
Myślałem, że to jakaś ukryta kamera ze Smoleńska bo pierdolnął jak tamci.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów