Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
Po pierwsze chciałem kliknąć "cytuj" a kliknąłem "postaw piwo" przy twoim komentarzu więc masz za komentarz 1 piwo
Po drugie: Uwielbienie do małych cycków to pierwszy stopień pedofilii a nie homoseksualizmu.
Po trzecie: Nick Xajmaq to pierwszy stopień do homoseksualizmu .
Nie oceniaj preferencji innej osoby uwłaczając jej bo to pierwszy stopień do bycia durnym internetowym trollem. Każdy lubi to co lubi i niech tak będzie bez wrzucania na innych w tym przypadku.
Pozdrawiam
A takie teksty to nie pierwszy stopień kryptogejozy?
Na co kurwa nie ma szans?
Co, za głupi jesteś, żeby się domyśleć? Czy jesteś z tych purystów, co to nie mogą zdzierżyć jednego mniej oczywistego, acz jednoznacznego określenia?
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A pizda z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.
Śliczna
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną
Po pierwsze cycki rosną do około 16 lat (nie licząc ciąży), a ona ma raczej więcej niż 16 lat. Poza tym ma cycki, ale dosyć małe.
Żeby ocenić jakiej są wielkości to musiała by je pokazać, czyli zdjąć koszulkę.
a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste.
Ty masz coś nie tak z głową. Zrobi sobie? Ma wstawić silikony?
aj byś sie zdziwił....
Ty byś się zdziwił. Do 16 lat rosną piersi.
Płaskie są dobre, lubię.
Płaskie nie istnieją, a jak istnieją to są chore. Problemy hormonalne. Natomiast małe piersi ma dużo dziewczyn.
Zlot pojebów oczywiście co się ślinią jak debile do dużych cycków. Ogarnijcie się w końcu, Przez takich idiotów normalne kobiety mają później kompleksy i zamiast cieszyć się z naturalnych ładnych piersi to szpecą się jakimiś plastikami.
To też sobie zrób, nikt ci nie broni.
Ilu się nagle znalazło specjalistów od piersi, ruchaczy i wielbicieli a 99% widziała cycki na zdjęciach i filmach.
Kolega mówił, że widział i dotykał.
Nie no masz racje, duże są zajebiste. Laska sie kładzie na plecach i robi się 'cyckowy zez', a to jest akurat ohydne...
I chuj, wole laski z cyckami z rozmiarem 'ss'
Ja mam problem z oceną swoich. Może wstawię zdjęcie poglądowe i poproszę specjalistów o postawienie diagnozy.
O i takie podejście lubię.
Mamy nawet specjalne miejsce na takie zdjęcia więc zapraszam serdecznie do wzbogacenia naszego zbioru:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918.htm
Aleś się flaku zagotował
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów