Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DariuszKalafior 2019-10-25, 15:53 2
do wyprucia
Zgłoś
mlekozklasa 2019-10-25, 16:26 88
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A p🤬da z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2019-10-25, 16:51 6
@up

No jak c🤬j urosną. To nie 5-letnie dziecko tylko licealistka w ostatniej klasie, albo już laska na studiach. Nie ma szans na duże cysie.
Zgłoś
Halman 2019-10-25, 17:00 9
Garnki_za_zeta napisał/a:

@up
No jak c🤬j urosną. To nie 5-letnie dziecko tylko licealistka w ostatniej klasie, albo już laska na studiach. Nie ma szans na duże cysie.

aj byś sie zdziwił....
Zgłoś
~Dostojny 2019-10-25, 17:05
mlekozklasa napisał/a:

Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A p*zda z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.

Nie urosną. Miałem dawno temu koleżankę która w ogóle nie posiadała piersi. Na początku szok, bo jak to możliwe, ale jak już się przyzwyczaiłem to nawet zabawne to było. Za to, jaką miała cipeczke - malutka, jaśniutka i niewiarygodnie ciasna. A najlepsze że w ogóle nie miała kompleksów na punkcie "biustu" - bo jej matka wmówiła że jak była w jej wieku to też miała małe, a później jej urosły.

Zgłoś
Budrys2000 2019-10-25, 17:28 1
Garnki_za_zeta napisał/a:

Nie ma szans na duże cysie.

Na co k🤬a nie ma szans?
Zgłoś
poligon6 2019-10-25, 17:29 5
W tym przypadku najgorszy nie jest brak biustu, ale polotu. Widać, że laska jest zamulona, a na to cięzko cokolwiek poradzić.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2019-10-25, 18:16 1
Troche podobna do Natalie Portman (aka Natalie Hershlag )
Zgłoś
bloodwar 2019-10-25, 18:24
Miałem koleżankę w liceum, też płaska jak Jezioro Bonneville, spotkałem ją na zlocie 10 lecia matury i... ja p🤬le, cyce wielkie jak donice, 75C albo D minimum! Najpierw zaklinała się, że po ciązy jej tak urosły (z 65A do 75D? Nie ma c🤬ja!) ale jak wypiła kilka kielonów za dużo to przyznała się, że zrobione.
Zgłoś
pazuzu 2019-10-25, 18:30
K🤬a ten kawał jest starszy od węgla..
Zgłoś
radek653 2019-10-25, 18:33 3
Bardziej zj🤬ego filmiku na tym portalu nie widziałem.
Zgłoś
lolcat 2019-10-25, 18:52 16
Ja w sumie lubie malutkie cycki :X
Zgłoś
Xajmaq 2019-10-25, 19:27 4
lolcat napisał/a:

Ja w sumie lubie malutkie cycki :X

Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-10-25, 19:43 3
Płaskie są dobre, lubię.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem