Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A p🤬da z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.
@up
No jak c🤬j urosną. To nie 5-letnie dziecko tylko licealistka w ostatniej klasie, albo już laska na studiach. Nie ma szans na duże cysie.
No jak c🤬j urosną. To nie 5-letnie dziecko tylko licealistka w ostatniej klasie, albo już laska na studiach. Nie ma szans na duże cysie.
Garnki_za_zeta napisał/a:
@up
aj byś sie zdziwił....
mlekozklasa napisał/a:
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A p*zda z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.
Nie urosną. Miałem dawno temu koleżankę która w ogóle nie posiadała piersi. Na początku szok, bo jak to możliwe, ale jak już się przyzwyczaiłem to nawet zabawne to było. Za to, jaką miała cipeczke - malutka, jaśniutka i niewiarygodnie ciasna. A najlepsze że w ogóle nie miała kompleksów na punkcie "biustu" - bo jej matka wmówiła że jak była w jej wieku to też miała małe, a później jej urosły.

Garnki_za_zeta napisał/a:
Nie ma szans na duże cysie.
Na co k🤬a nie ma szans?

W tym przypadku najgorszy nie jest brak biustu, ale polotu. Widać, że laska jest zamulona, a na to cięzko cokolwiek poradzić.
Miałem koleżankę w liceum, też płaska jak Jezioro Bonneville, spotkałem ją na zlocie 10 lecia matury i... ja p🤬le, cyce wielkie jak donice, 75C albo D minimum! Najpierw zaklinała się, że po ciązy jej tak urosły (z 65A do 75D? Nie ma c🤬ja!) ale jak wypiła kilka kielonów za dużo to przyznała się, że zrobione.
lolcat napisał/a:
Ja w sumie lubie malutkie cycki :X
Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie