Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahah i z takimi ludźmi warto się trzymać, Piwo
Idź z takim do knajpy to nawet na drugą nóżkę nie wypije
A ty nie umiesz żartować ze swojego kalectwa umysłowego, choć napisałeś pod filmikiem "Można, tylko trzeba chcieć..." Tobie leniu nawet żartować się nie chce!
JAkbym zaplacil za pokaz komediowy i jakis pedal by mi sie zaczal chwalic swoim instagramem i ja mam KURWA robic "ooooooo hehe jaki on ma dystans", za moje KURWA JEBANE 20 zika, i ma mi byc KURWA SZKODA KALEKI, zamiast wsie posmiac przy browarku jak ktos opowiada zarty o gwalceniu dzieci JA PIERDOLE KURWA!!!
Jesteś jebanym sknerą bez poczucia humoru i szacunku dla kreatywnych ludzi pełnych energii- siedź dalej w piwnicy i pisz te zjebane komentarze, bo tyle ci w życiu zostało.
A ty nie umiesz żartować ze swojego kalectwa umysłowego, choć napisałeś pod filmikiem "Można, tylko trzeba chcieć..." Tobie leniu nawet żartować się nie chce!
Jesteś jebanym sknerą bez poczucia humoru i szacunku dla kreatywnych ludzi pełnych energii- siedź dalej w piwnicy i pisz te zjebane komentarze, bo tyle ci w życiu zostało.
Jestem bardziej kreatywny od tego typa, co on takiego rozkminil? "Hue hue nie mam nogi przebiore sie za pedala i zrobie zdjecia", nmawet jednego zartu nie potrafil wymyslec, na przyklad taki:
Co ma 5 palcow u stop i drewniane dildo w dupie? Ten many z filmiku.
Niektóre z waszych komentarzy są tak zjebane jak wasze życie. A w serduszku zazdrościcie chujowi, że sobie stoi na scenie a wy dalej na chacie u mamusie - zjebani stulejarze Dobry typ, pozamiatał was i macie ból dupy
Nie każdy jest gimbusem jak Ty, apropo to zajmij się zdalnym nauczaniem a nie sraniem po intermecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów