Co kurwa? Skąd to pytanie? Nawet nie ma takiej opcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Co kurwa? Skąd to pytanie? Nawet nie ma takiej opcji.
Trzeba by dobić w razie czego.. Żeby była pewność
co to było by za Niebo jakbyście wieczność musieli spędzić w towarzystwie murzyna?
To jest kulturka! Wynajmujesz murzyna i robi za amortyzator. Ciekawe czy jednorazowego użytku
Kamerzyście i montarzowcowi wielki chuj w dupe.
Zamiast tego cringowego gówna powinien pokazać co się stało z dzieciakiem.
Zamiast tego cringowego gówna powinien pokazać co się stało z dzieciakiem.
grauper:jakim dzieciakiem?
Czarni po śmierci idą do piekła, wrzucać węgiel do pieca
Ogólnie to myślałem że wszyscy wiedzą że czarnych zesłał szatan żeby ruchać nasze głupie białaski pragnące czarnej pały i zapładniają je po to żeby unicestwić całą ludzkość
Ogólnie to myślałem że wszyscy wiedzą że czarnych zesłał szatan żeby ruchać nasze głupie białaski pragnące czarnej pały i zapładniają je po to żeby unicestwić całą ludzkość
Jestem pod wrazeniem. Ze komus sie nawet chcialo takie gowno montowac. Choc samo zdarzenie zacne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów