📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Anty masturbacyjne commando. Od najmłodszych lat szkoleni do wyłapywania onanistów i wymierzania im sprawiedliwości. TO coś jak nasza mlodzierz wszechpolska albo rycerze maryi.
Chuje nawet śmigłem nie dadzą sie pobawić
Uwielbiam 2-czesciowki z Ameryki Pd. Zazwyczaj trzymaja sie sprawdzonego schematu: Czesc 1 - zbrodnia. Czesc 2 - Kara.
Maniecky napisał/a:
Uwielbiam 2-czesciowki z Ameryki Pd. Zazwyczaj trzymaja sie sprawdzonego schematu: Czesc 1 - zbrodnia. Czesc 2 - Kara.
Taki mini-dokument. Szybko i sprawnie.
dennissliwa napisał/a:
Chuje nawet śmigłem nie dadzą sie pobawić
Baw się śmigłem ojca w domu nikt ci nie broni.
Raider !... znowu cię w pkp przypapali na obserwowaniu małych chłopców i waleniu gruchy ty stary pederasto ?
Miłośnik komunikacji miejskiej.
jeszcze szuka mu po spodniach fredzika xD
a pozatym to widać po tej mordzie że jakiś psychol .
a pozatym to widać po tej mordzie że jakiś psychol .
Szybka listwa
Zboczeńców trzeba lać po łbie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów