📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Teoretycznie możliwe, z tego co wiem to kontrolerzy lotu są szkoleni na takie przypadki.
Każdy kto grywał w symulatory przy odpowiednim prowadzeniu przez profesjonalistę w dobrych warunkach pogodowych, ma szansę. Lądowanie to po prostu procedura ze zbiorem odpowiednich czynności w odpowiednim czasie.
W jej przypadku to bardziej bym się obawiał czy ona widzi lotnisko bo ma okulary jak Stępień. Denka od jabcoków.
-Ernest Hemingway
W jej przypadku to bardziej bym się obawiał czy ona widzi lotnisko bo ma okulary jak Stępień. Denka od jabcoków.
Pasażer który nie jest pilotem nie może wylądować samolotem ponieważ nie umiałby obsługiwać "radia" więc niby jak miałby się połączyć z kontrolą lotów, wieżą czy czymś tam żeby ktoś mu przekazał polecenia i wytłumaczył co i jak ? Nawet gdyby miał połączenie z kontrolą lotów która kazałaby mu się przełączyć na inną częstotliwość na przykład z wieżą nacisną by coś nie tak i straciłby całkowicie kontakt. Tłumaczył to kapitan na kanale "turbulencja" na YouTube.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów