Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyje bo buty ma
Mistrzu przecież but( przynajmniej jeden) to już na księżyc doleciał, przeskanuj dokładnie.
Na nauce jazdy nie ma doskonalenia z np. Jazdy w zimę, wychodzenia z poślizgów itp. Pierwszy śnieg wielu kierowców weryfikuje, tak samo jak duża moc pojazdu przy braku doswiadczenia
Jest ,ale nie w Polsce, w Polsce można sobie wykupić takie kursy, np. w szkole bezpiecznej jazdy skody, obecnie mnóstwo ośrodków się tym zajmuje. Jazda w poślizgu ,z nadsterownością i podsterownością, hamowanie awaryjne, hamowanie z omijaniem przeszkody i wiele innych ćwiczeń łącznie z symulatorem dachowania. Polecam, a jest jeszcze symulator zderzenia przy 60km/h - jedziesz na fotelach przypięty pasami po pochylni i nagle jeb , łapy i nogi same fruną do przodu, lekki szok co się stało.
Jest ,ale nie w Polsce, w Polsce można sobie wykupić takie kursy, np. w szkole bezpiecznej jazdy skody, obecnie mnóstwo ośrodków się tym zajmuje. Jazda w poślizgu ,z nadsterownością i podsterownością, hamowanie awaryjne, hamowanie z omijaniem przeszkody i wiele innych ćwiczeń łącznie z symulatorem dachowania. Polecam, a jest jeszcze symulator zderzenia przy 60km/h - jedziesz na fotelach przypięty pasami po pochylni i nagle jeb , łapy i nogi same fruną do przodu, lekki szok co się stało.
Szkoda że nie ma czegoś takiego w pakiecie przy kursie nauki jazdy. Wiadomo że dzisiaj wszyscy są zalatani i nikt nie ma czasu by się zapisywać na kolejne kursy. A tak musisz to odbębnić i koniec, by mieć kwit w łapie .
jak ten motorzysta fajnie przez chwilę biegł za motorynką
dzień mi zrobiłeś tym filmikiem:)
jak ten motorzysta fajnie przez chwilę biegł za motorynką
I tak ma jebany więcej szczęścia niż rozumu. Choć może jak film się urwał i adrenalina puściła, to go poskładało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów