📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolona szmata pensję z podatków pobiera i najebana przychodzi do pracy, a jej pierdoleni sojusznicy jeszcze ją bronią.
NA STOS!
NA STOS!
Jak By każdy na Tym Forum zarabiał Tyle co oni To weekendy Były by o wiele dłuższe
a kto wam broni tyle zarabiać ? idź na posła a nie pierdolisz przed komputerem.
Masz rząd to żydokomuna nie mająca nic wspólnego z patriotami.
Np. Andrzejowi Lepperowi od początku kariery rzucali kłody pod nogi aż mu popełnili samobójstwo dlatego że był polakiem i mówił prawdę.
Np. Andrzejowi Lepperowi od początku kariery rzucali kłody pod nogi aż mu popełnili samobójstwo dlatego że był polakiem i mówił prawdę.
2 pierwsze zdania i już wiem żę jest najebana, nie wiem skąd ten znak zapytania w tytuel
"Proszę zbadać mnie alkomatem, a jak nie to spotkamy się w sądzie" ło Matko Boska xD
Głupia pinda hańbi stanowisko posła na Sejm Rzeczpospolitej. Powinni jej zabrać mandat i zabronić piastowania funkcji publicznych. Chcę, aby posłami zostawali ludzie odpowiedzialni i wykształceni, a nie pokomunistyczne śmieci, w głowach których zamiast Orła Białego mają flaszkę...
Głupia pinda hańbi stanowisko posła na Sejm Rzeczpospolitej. Powinni jej zabrać mandat i zabronić piastowania funkcji publicznych. Chcę, aby posłami zostawali ludzie odpowiedzialni i wykształceni, a nie pokomunistyczne śmieci, w głowach których zamiast Orła Białego mają flaszkę...
Ooo już POkraki uzbroili się w złotą łopatę i wykopują jakieś artefakty... co następne? "Spieprzaj dziadu"? To może dla odmiany jakiś świeży news np. że żona Mirosława Drzewieckiego byłego ministra w rządzie PO została złapana na kradzieży drogich futer w Hameryce i grozi jej 5 lat odsiadki ? Swój do swojego ciągnie
Najebała się kobiecina,trudno ...ale na takich stanowiskach nie można sobie na to pozwolić ,w ogóle jakim trzeba być idiotą aby w takim stanie iść do pracy gdzie w okół pełno dziennikarzy.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ooo już POkraki uzbroili się w złotą łopatę i wykopują jakieś artefakty... co następne? "Spieprzaj dziadu"? To może dla odmiany jakiś świeży news np. że żona Mirosława Drzewieckiego byłego ministra w rządzie PO została złapana na kradzieży drogich futer w Hameryce i grozi jej 5 lat odsiadki ? Swój do swojego ciągnie
Do mnie to?
Oj chlapnęła sobie, wielkie mi halo.
@ Zly_wrecz_okropny - zrób taki temat, a nie czepiasz się, że inni o tym nie piszą... ktoś Ci broni?
@Zly_wrecz_okropny
Ja na przyklad nie interesuje sie polityká, telewizji nie ogladam i zwyaczajnie nigdy nie widzialem tej baby, a jej gadka jest po prostu smieszna. Na chuj ta propaganda ? Piwko za smieszny material albo przewijaj dalej i nie siej fermentu.
Ja na przyklad nie interesuje sie polityká, telewizji nie ogladam i zwyaczajnie nigdy nie widzialem tej baby, a jej gadka jest po prostu smieszna. Na chuj ta propaganda ? Piwko za smieszny material albo przewijaj dalej i nie siej fermentu.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
No bo jak ktoś jest przeciwko pisu to musi być z platformy
Bronisław_Komorowski napisał/a:
No bo jak ktoś jest przeciwko pisu to musi być z platformy
Akurat autor jest, więc w czym problem biedo umysłowa? Bo komu normalnemu chce się wyszukiwać "haków" sprzed lat i wrzucać tutaj z podpisem polska "elyta"... Żeby to jeszcze jakaś świeża sprawa była to tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów