Fragment serialu Utopia.
Fragment serialu Utopia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestem przeciwko ekologicznemu myśleniu, sam trochę naiwnie, aczkolwiek z dużą satysfakcją segreguje swoje śmieci. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę z tego, że faktyczny stan klimatu i środowiska jest w rękach tzw. wielkiego kapitału i ludzi rządzących tym światem. Jedynym prawdziwym sposobem na ochronę klimatu i środowiska jest rozwój coraz to nowszej i bardziej opłacalnej technologii i wspieranie takich badań, aby to co czyste i ekologiczne mogło być powszechne i opłacalne.
W tym temacie polecam zdrowe i racjonalne podejście zaprezentowane w tym filmiku.
Dla waszej informacji z tego co pamiętam, facet jechał zdetonować bombę chemiczną.
Nie będę spojlerował czy mu się udało bo ktoś może chcieć obejrzeć serial.
co to za jebana propaganda !? , ty lewacka tęczowa ulicznico która stworzyła ten temat ! . . ten film to jawny atak na normalnych ludzi , normalnych białych ludzi ! , biały człowiek ma płodzić jak najwięcej dzieci by mógł przetrwać , ci którzy dadzą piwo na ten film są antypolakami, są najgorszymi rasistami którzy nienawidzą białej rasy . . . . idź precz ty sprzedajny ciemnoskóry homoseksualisto
Znowu ci zapomnieli podać dzienna dawkę leków. Zaraz dzwonie do pielęgniarki!...
co to za jebana propaganda !? , ty lewacka tęczowa ulicznico która stworzyła ten temat ! . . ten film to jawny atak na normalnych ludzi , normalnych białych ludzi ! , biały człowiek ma płodzić jak najwięcej dzieci by mógł przetrwać , ci którzy dadzą piwo na ten film są antypolakami, są najgorszymi rasistami którzy nienawidzą białej rasy . . . . idź precz ty sprzedajny ciemnoskóry homoseksualisto
Z czarnym się na mózgi zamieniłeś pajacu, czy tylko udajesz takiego niedorozwoja ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów