📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Reklama z 0:44. Znając życie, jakiś gruby Amerykanin wypierd*li się na niej, pozwie ich do sądu, zażąda kilku milionów i skończą się "sprytne reklamy, dla sprytnych miast"...
PS. Tak wiem, smart głównie znaczy "mądry", ale mądra reklama to oksymoron.
PS. Tak wiem, smart głównie znaczy "mądry", ale mądra reklama to oksymoron.
w Polsce dojebali by podatek od gruntu i taki chuj z podjazdu dla niepełnosprawnych/rowerzystów.
E tam, lepiej postawić jakiś oczojebny telebim który zamienia noc w dzień w okolicznych mieszkaniach. Nie znają się.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Wiecie jakby to ułatwiło życie w wielu miejscach gdzie np na podjazd nie stać miasta, bo prezydent nową limuzyną musi jeździć co rok?
Rozumiem że hamburgery myślą wolniej, ale może szybciej zaczną to wprowadzać, niż myślą.
Wiecie jakby to ułatwiło życie w wielu miejscach gdzie np na podjazd nie stać miasta, bo prezydent nową limuzyną musi jeździć co rok?
Norday napisał/a:
Reklama z 0:44. Znając życie, jakiś gruby Amerykanin wypierd*li się na niej, pozwie ich do sądu, zażąda kilku milionów i skończą się "sprytne reklamy, dla sprytnych miast".
Racja, ale przecież to reklama, a reklama = ściema, czyli pewnie usunęli je chwilę po nakręceniu tego gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów