📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
kiedyś, jak byłem mały, to wpadliśmy z dziadkiem cinquecento do rowu i się jebnąłem głową w siedzenie
dlatego dojeżdżając mrygamy awaryjnymi i patrzymy w lusterko!!
Litwin cały a w tej Fieście cztery trupy
Zacznijmy od tego, że debile jadą pod prąd...
http://www.sadistic.pl/litewski-tir-spychal-innych-z-drogi-kierowca-as-vt210323,30.htm Ciekawe czy to nie ten sam as, który tu udzielił wywiadu gdzieś w połowie materiału
Cytat:
Niewiarygodne, ale podobno skończyło się na urazie nóg, klatki piersiowej i twarzy
Chłopa wyjebało z butów, lepiej sprawdź czy źródło Cię w chuja nie zrobiło
Dobrze zawiązany but go uratował Jedną nogą był już na tamtym świecie
Dlatego: awaryjne, patrzeć w lusterka, zachować większy odstęp.
Baby najlepiej trzymajcie skręcona kierownice w prawo. W razie jebniecia polecicie na pas awaryjny, może
Baby najlepiej trzymajcie skręcona kierownice w prawo. W razie jebniecia polecicie na pas awaryjny, może
cezarycezary napisał/a:
Dobrze zawiązany but go uratował Jedną nogą był już na tamtym świecie
Pewnie po wypadku był półżywy
shiro247
o czym ty pierdoczysz, trzymac skrecona kierownice w prawo na autostradzie? Za kazdym razem podjezdzajac wygladalbys conajmniej jak debil.
o czym ty pierdoczysz, trzymac skrecona kierownice w prawo na autostradzie? Za kazdym razem podjezdzajac wygladalbys conajmniej jak debil.
shiro247
A może być pomyślał. Mając skręcone koła i wciśnięty hamulec, taka masa wbiła by cie dokładnie tak samo pod tą cieżarówkę. Jakbyś miał szczęście, to ewentualnie, by cie obróciło.
Na awaryjny być nie zjechał, bo samochód ma przyczepność przy tarciu tocznym, czy jak to sie tam nazywało.
A może być pomyślał. Mając skręcone koła i wciśnięty hamulec, taka masa wbiła by cie dokładnie tak samo pod tą cieżarówkę. Jakbyś miał szczęście, to ewentualnie, by cie obróciło.
Na awaryjny być nie zjechał, bo samochód ma przyczepność przy tarciu tocznym, czy jak to sie tam nazywało.
Co za kurwa zamiast odbić w lewo, to wjebał się prosto co za piepszony muł, na 50 lat do paki wsadzić a najlepiej wszystkich tirowców do gazu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów