📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie ma co się podniecać to pewnie jest rodzina, ale każdy zobaczył co chciał zobaczyć ;]
teraz zrobisz zdjęcie swojego gołego niemowlaka podczas kąpania i wrzucisz w Internet i się stajesz pedofilem. ludzie są przeczuleni i szukają sensacji na siłę...
teraz zrobisz zdjęcie swojego gołego niemowlaka podczas kąpania i wrzucisz w Internet i się stajesz pedofilem. ludzie są przeczuleni i szukają sensacji na siłę...
czasem mam wrazenie ze wiekszosc polakow jest emocjonalnie i mentalnie na poziomie trzylatka, z psychika wypaczona przez kosciol i klapkami na oczach
nie wydaje mi sie zeby na tym filmiku byla pokazana jakakolwiek pedofilia, jest natomiast masa glupoty w komentarzach na tej stronie z linkiem
na swiecie sa bajki z teletubisiami a w polsce sa bajki z teletubisiami w ktorych stroze moralnosci widza gejow
czasem mam wrazenie ze wiekszosc polakow jest emocjonalnie i mentalnie na poziomie trzylatka, z psychika wypaczona przez kosciol i klapkami na oczach
nie wydaje mi sie zeby na tym filmiku byla pokazana jakakolwiek pedofilia, jest natomiast masa glupoty w komentarzach na tej stronie z linkiem
A końcówka rzeczywście mnie zabiła.
A końcówka rzeczywście mnie zabiła.
Ustawia sobie młodego na OD TYLCA a ludzie jeszcze im klaszcza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów