📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Udaje zaskoczenie.
widać że z mordy chłop to jebany na cycki sie patrzy typowy sadol fapacz
...
...
zdun napisał/a:
Ślepy czy jak, od razu widać że to baba z parówką.
czarni mają wyjebane czy paskudna z ryja czy gruba biała której nikt nie chce... oni chcą jebać i kase dostawać za nierobienie nic chyba ze ruchanie tłustej dupy... nie jest ślepy myślał że porucha
wypad z pedalstwem, a pewnie fejk
Widac ze facet jakim trzeba byc zjebem zeby sie nabrac .kiedys byl program w polskej tv o dziewczynie ktora szukala chlopaka i dali jej paru do wyboru ,moja kobieta powiedziała jaka ona jest piękna tez bym chciala tak wygaldac ,na co ja od razu mowie ale to jest facet! Moja ze niemożliwe ,fabuła wlasnie polegala na tym ze dopiero w połowie seri ludziom pokazali ze to trans a uczestnikom na koncu tym którzy wygrali .ja od początku poznalem ze facet to widac po ukladzie kostnym podbródku nosie luku brwiowym i jabłku adama i wiele innych wiec nabrać sie na to to trzeba byc niedorozwojem
Mirek19850509 napisał/a:
Widac ze facet jakim trzeba byc zjebem zeby sie nabrac .kiedys byl program w polskej tv o dziewczynie ktora szukala chlopaka i dali jej paru do wyboru ,moja kobieta powiedziała jaka ona jest piękna tez bym chciala tak wygaldac ,na co ja od razu mowie ale to jest facet! Moja ze niemożliwe ,fabuła wlasnie polegala na tym ze dopiero w połowie seri ludziom pokazali ze to trans a uczestnikom na koncu tym którzy wygrali .ja od początku poznalem ze facet to widac po ukladzie kostnym podbródku nosie luku brwiowym i jabłku adama i wiele innych wiec nabrać sie na to to trzeba byc niedorozwojem
Ten show nazywał sie: There's Something About Miriam
i jak widać typowy murzyn,
bije z zaskoczenia, a tu ktoś go zaskoczył,
gdzie skakanie po twarzy, bicie nieprzytomnego,,,,,nawet torebki nie chciał zajebać
bije z zaskoczenia, a tu ktoś go zaskoczył,
gdzie skakanie po twarzy, bicie nieprzytomnego,,,,,nawet torebki nie chciał zajebać
Kurwa przecież jest tego cała seria, laska ma zmutowany głos przez sprzeciwo do którego gość gada. A Wy to łykacie jak losowanie lotka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów