Pilot zginął po tym, jak jego lewe skrzydło Piper PA-25 uległo awarii podczas imprezy mającej na celu ujawnienie płci w mieście San Pedro w Meksyku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla kamerzysty nagroda najgłupszego chuja roku
Niestety ty mu nie płacisz ale para młoda albo rodzice. Ujął to co trzeba było i jak nie dostanie premi to wtedy nagroda huja w dupe zleceniodawcy.
Niestety ty mu nie płacisz ale para młoda albo rodzice. Ujął to co trzeba było i jak nie dostanie premi to wtedy nagroda huja w dupe zleceniodawcy.
To raczej jedna ze stada głupich, grubych pizd stojących tam z telefonami. Każdy chłop jaki by nie był, nagrałby ten samolot do końca. Tylko co chłop miałby robić w takim miejscu
czemu?
mógł filmować dalej samolot i zobaczylibyśmy jakiś czarny dym może, ale nie wiedzielibyśmy, że widzowie, z parką włącznie, niczego nie zauważyli i jak gdybynigdynic radowali się swawolnie.
Obie te sytuacje plasują się na tym samym miejscu w rankingu wg. punktacji gore-score.
Na drugi raz radzę zapoznać się z zasadami społeczności przed podzieleniem się swoimi uwagami.
Dziękuję i nie pozdrawiam.
Nie zesraj się ze swoimi wywodami. Idź na kwejka, albo pozmywaj naczynia. Zrób cokolwiek, ale nie pisz swoich pierdoletów na Sadistic.
Jak Ty wpadłeś na to, że to opłacony kamerzysta?
a kamerzysty to se myslał chyba że to jakiś 2023 pokaz samolotu co sie składa i zajmuje mało miejsca xD
Nie zesraj się ze swoimi wywodami. Idź na kwejka, albo pozmywaj naczynia. Zrób cokolwiek, ale nie pisz swoich pierdoletów na Sadistic.
sam się właśnie zesrałeś. myślisz, że będę się wysilał na portalu, gdzie komentarze są usuwane wg. politycznego klucza, lub za karę, za pisanie o skryptach do piwkowania.
jak ktoś pisze przemyślane komentarze na sadolu to sam sobie tym szkodzi. już to przerobiłem, a ty widać jeszcze nie.
ten glupi chuj myslal ze tak to mialo wygladac
A co ty byś tam więcej nagrał? Liczyłeś na jakąś kulę ognia, efekty specjalne po zwykłej awionetce? Przecież nawet zabawnie wyszło, show must go on itd
komentarze są usuwane wg. politycznego klucza, lub za karę, za pisanie o skryptach do piwkowania.
jak ktoś pisze przemyślane komentarze na sadolu to sam sobie tym szkodzi. już to przerobiłem.
plastic?
A co ty byś tam więcej nagrał?
Bagno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów