📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czaszka na plecach nie pomogła? Czyżby policjant miał immuna na magie i straszne symbole?
PS. "Swoją drogą tak powinien wyglądać policjant a nie 160 cm panienka" albo stary opasły dziad co się spoci myśleniem o interwencji...
PS. "Swoją drogą tak powinien wyglądać policjant a nie 160 cm panienka" albo stary opasły dziad co się spoci myśleniem o interwencji...
perki napisał/a:
Swoją drogą tak powinien wyglądać policjant a nie 160 cm panienka
Jestem również tego samego zdania, według mnie zdecydowana większość policjantów powinna wyglądać tak jak policjant na filmie.
Skoro są policjanci nie dający sobie rady w terenie, powinni siedzieć i wypełniać papiery na komisariacie, a robote zostawić kolegą .
Masz coś do panienek 160?
Powinnyśmy mieć łatwiejsze testy sprawnościowe do policji czy straży! Równouprawnienie! ;p
Hehe, pan policjant naprawdę słuszny gościu.
Aż strach takiego wieczorem spotkać i wtedy rozkmina, czy dalej uciekać przed gwałcicielem, czy wiać na widok policjanta ;p
Powinnyśmy mieć łatwiejsze testy sprawnościowe do policji czy straży! Równouprawnienie! ;p
Hehe, pan policjant naprawdę słuszny gościu.
Aż strach takiego wieczorem spotkać i wtedy rozkmina, czy dalej uciekać przed gwałcicielem, czy wiać na widok policjanta ;p
ponoć nie miał też prawka.
Ten policjant wie, że na sam jego widok nie ma z nim żartów. Ale czy tak każdy powinien wyglądać ? To zależy czy każdy tak skoksowany nie padnie na ryj po przebiegnięciu 50 metrów... Zresztą i tak 99 % ludzi będzie grzecznie stało i trzęsło portkami oraz potulnie wykonywało polecenia
ooo ale mi koxu, wyjebałbym mu z pułwyskoku i nokaut kurwa. Ostatnio jak jechałem rowerem i mi sie ścieżka rowerowa skończyła to nie wyhamowałem i przejechałem rowerem po przejściu dla pieszych.
Śmieje sie wam w twasz
jp
Śmieje sie wam w twasz
jp
Skoro są policjanci nie dający sobie rady w terenie, powinni siedzieć i wypełniać papiery na komisariacie, a robote zostawić kolegą .
Kolegom nieuku
policjant :"czy to jest rower? nie to chodnik ! " Qurwa na chodniku jeszcze nie jezdziłem
Pytanie czy to jest rower było użyte w kontekście motocykla. Pan kierowca zaczyna się tłumaczyć i usprawiedliwiać na co Policjant odpowiedział "To jest chodnik" w domyśle pewnie było jeszcze "a nie parking". Przypierdalajcie się dalej tłumoki
No i mówi wprost, a nie zaczyna gadki "zgodnie z paragrafem, podpunkt..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów