Nie wiem ale na pewno to Barcelona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W sumie to chujowa miejscówka do ruchania w plenerze ale pomijając to, to jakim trzeba być stulejarskim przegrywem aby to nagrać drąc japę na kilometr i wrzucając to do neta...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Czy to Vicky czy Cristina?"
Kraj łacinskojęzyczny, więc obstawiałbym że to zwykła Curva.
mając 17 milionów na koncie nie przejmowałbym się czy ktoś krzyczy.czy żyga czy cokolwiek.mam 17 baniek i dymam niech sie dzieje co chce.
Nie jest to jakiś problem... Wiadomo jedno... Należy mieć Płynność Finansową odpowiednią i każda da się wyruchać na oczach kamer i połowy miasta
whiskyfriend, pisz na priv plus fotki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów