18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Hmm .. - teraz popularne
Czy to w porządku zgwałcic kobietę?
S................y • 2013-04-08, 19:40
Tłumaczenie : Podczas jakiegoś tam głosowania, babka spytała uczniów w jakiej sytuacji można by zgwałcić kobietę.

Jeżeli facet wydaję na nią dużo forsy :

39% facetów i 12% kobiet zagłosowało na tak

Jeżeli jest za bardzo napalony :

36% facetów i 21% kobiet na tak

Babka go zdradza :

39% facetów i 18% kobiet na tak

Ona jest nacpana lub nawalona

39% facetów i 18% kobiet na tak

Pozwala mu się dotykac powyżej talii

39% facetów i 28 % kobiet na tak

Najpierw chce seksu a potem zmienia zdanie

54% facetów i 31% kobiet na tak

Napaliła go

54$ facetów i 26% kobiet na tak

Ekscytuje go seksualnie

51% facetów i ... 42% kobiet na tak

Długo ze sobą chodzili

43% facetów i 32$ kobiet na tak

Wychodzi na to, że mogę trafic na laske z tych 42 % a ona nie będzie miała nic przeciwko, że ją zgwałcę
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b................7 2013-04-10, 11:18
chodzi o zmuszanie psychiczne i tam takie przytrzymanie jej to nie gwałt jak dla mnie
Zgłoś
Pleso93 2013-04-10, 11:23 1
gwałciciele-skurwiele, do piachu!
Zgłoś
s................i 2013-04-10, 11:25
jakies takie pyru myru a idz pan z takim..takim. tym
Zgłoś
S................e 2013-04-10, 11:45 4
O tam już gwałcić byście wszystkich i wszystko chcieli Kobiety powinniśmy szanować. W końcu je kochamy. Nie róbcie drugiemu krzywdy jeżeli sami byście nie chcieli jej mieć. Spróbujcie się postawić na miejscu kobiety... Co ona musi czuć w takim momencie. Pewnie większość stwierdzi że chciałaby być przez dziewczynę jakąś zgwałcony. Tak, tylko ciekaw jestem reakcji jakby gwałciła Was jakaś stara kurwa ważąca 200 kg, większa i silniejsza od Was, śmierdząca i owłosiona. Ja wolałbym umrzeć od razu Zastanówcie się sami
Zgłoś
klint0n 2013-04-10, 12:07 2
Jakieś 36% Ankietowanych mężczyzn to seryjni gwałciciele:)
Zgłoś
androgenius 2013-04-10, 12:11
@sacree

Mnie tam i wielka gruba mogłaby gwałcić, zawsze to jakaś alternatywa.
Zgłoś
mietek_zul 2013-04-10, 12:16
ankieta pewnie przeprowadzana w niemczech bo gwałt to jedyna szansa niemieckich kobiet na poruchanie.
Zgłoś
S................e 2013-04-10, 12:24
@androgenius
No ale bez przesady Chyba że np. w najmniejszym stopniu ale kręcą Cie takie, no to co innego Nie śmiałbym oceniać Twojego gustu Oczywiście tak nie uważam. Tylko wykluczam wszystkie okoliczności.

@plejus
Tam nie dochodzi do gwałtów
Zgłoś
vajron 2013-04-10, 13:03 1
40% Kobiet bierze ślub ze swoim oprawcą, to jest kurwa szok, a nie...
Zgłoś
Schabik 2013-04-10, 15:29
Hmm. Pytanie dotyczyło dokładnie fizycznego zmuszenia, przytrzymania kobiety. A jak jest nawalona albo naćpana to raczej jej nie trzeba trzymać.
Zgłoś
m................7 2013-04-10, 18:40
Jestem normalnym facetem, który studiuje stosunki międzynarodowe gdzie mamy zajęcia z socjologi więc uważam że w ramach zajęć przeprowadzę chyba takie badania
Zgłoś
lolcat 2013-04-10, 22:01
Ankieta pochodzi z książki " potęga irracjonalności" i z tego miejsca gorąco ją polecam:>
Zgłoś
Ryzuald 2013-04-11, 12:14
tds1974 napisał/a:

Zamiast poprawić - obrażasz ludzi. Jesteś z PiS-u czy jak?

Kolejny raz próbujesz zabłysnąć i ci nie wyszło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem