📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A co mu będzie jakaś naga małpa wymachiwać nieuzbrojonymi kończynami
To dopiero skurczybyk.
Nie wkurwiać byka!!!
Krowa rasy Belgian Blue która posiada niespotykaną mutację sprawiającą, że cielaki rodzą się z dwa razy większą ilością włókien mięśniowych.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
dziękujemy ekspertowi za jego pouczające wstawki o tym że byk to krowa...
~VeIture napisał/a:
Krowa rasy Belgian Blue która posiada niespotykaną mutację sprawiającą, że cielaki rodzą się z dwa razy większą ilością włókien mięśniowych.
W kolorze białym, stoi w jakiejś stodole, na filmie podrzuca człowieka, który możliwe, że doznał urazu, a na zewnątrz jest światło słoneczne i bohaterowie nie mówią po rosyjsku więc rzecz miała miejsce na pewno w ciągu dnia i najpewniej nie w Rosji.
Jeszcze jakieś ciekawostki?
Ten byk to opuszczal dzien nog
-Ernest Hemingway
dzięki gejowskiemu analowi ładnie sobie pupcie wykształcił i mięsnie
Ten pies zaczął grzać podwójny testosteron zmieszany z potrójnym trenbolonem, ale było mu mało i zarzucił GH z insą i poszedł na solarium.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów