Wiem,że jakiś film z tym zawodnikiem gdzieś jest na tym portalu, ale testu tej trasy nie znalazłem. Od razu uprzedzam, nic mu się nie stało, niektórzy mogą być nieusatysfakcjonowani Mimo tego na sam widok z perspektywy zawodnika robi się gorąco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajnie się ogląda i nawet szanuje, bo sam bym się pewnie na pierwszej prostej srogo wypierdolił
Już nawet nie wspomnę, że kiedyś mało się na Zakrzówku nie zabiłem, a gość tego typu trasy pokonuje rowerem
Już nawet nie wspomnę, że kiedyś mało się na Zakrzówku nie zabiłem, a gość tego typu trasy pokonuje rowerem
148 kg stali w majtach
Gdyby ta trasa była w Polsce to pewnie po drodze miałby rozciągniętą stalową linkę.
Co za kurewska trasa, te pieńki wzdłuż ścieżki i nawet na niej, czy kamienie na ścieżce z prześwitem parudziesięciu centymetrów ( jak w 3:41), i te kurewskie skocznie ustawionymi pod kątem do zeskoku. Czy zeskoki z małą przyczepnością jak w 3:23
a ja z podjechaniem na krawężnik mam problemy
tak jak się jaram downhillem to ta trasa już trochę... przekombinowana?
dla mnie to on przez co najmniej połowę nagrania walczy z tą trasą, w dwóch momentach chyba ledwo wygrał.
sport ryzyko adrenalina super ale to już trochę za dużo
dla mnie to on przez co najmniej połowę nagrania walczy z tą trasą, w dwóch momentach chyba ledwo wygrał.
sport ryzyko adrenalina super ale to już trochę za dużo
E tam. Ja takie trasy codziennie pokonuję na monocyklu, jadąc tyłem.
Prawie nie ma co komentować.
Powinien jeszcze raz przejechać całość, tym razem rozwalając się przy każdej możliwej okazji.
Powinien jeszcze raz przejechać całość, tym razem rozwalając się przy każdej możliwej okazji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów