18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wiem,że jakiś film z tym zawodnikiem gdzieś jest na tym portalu, ale testu tej trasy nie znalazłem. Od razu uprzedzam, nic mu się nie stało, niektórzy mogą być nieusatysfakcjonowani Mimo tego na sam widok z perspektywy zawodnika robi się gorąco
Zgłoś
a................k 2015-10-04, 15:53
Fajnie się ogląda i nawet szanuje, bo sam bym się pewnie na pierwszej prostej srogo wypierdolił
Już nawet nie wspomnę, że kiedyś mało się na Zakrzówku nie zabiłem, a gość tego typu trasy pokonuje rowerem
Zgłoś
Recydywista 2015-10-04, 18:09
148 kg stali w majtach
Zgłoś
Charybda 2015-10-04, 18:58 2
Gdyby ta trasa była w Polsce to pewnie po drodze miałby rozciągniętą stalową linkę.
Zgłoś
kokos_123 2015-10-04, 20:30 1
Co za kurewska trasa, te pieńki wzdłuż ścieżki i nawet na niej, czy kamienie na ścieżce z prześwitem parudziesięciu centymetrów ( jak w 3:41), i te kurewskie skocznie ustawionymi pod kątem do zeskoku. Czy zeskoki z małą przyczepnością jak w 3:23

:oneko:
Zgłoś
15243 2015-10-04, 23:25 30
Mi to się gorąco robi jak odpalam ten odtwarzacz
Zgłoś
G................u 2015-10-04, 23:41
Kozak w świecie, pizda w necie, jest pierwsza osobą do którego pasuje takie określenie.
Zgłoś
Multi 2015-10-04, 23:45 2
co do chuja jest nie tak z tymi serwerami? kurwa, mamy XXI wiek, a więcej pierdolenia się z obejrzeniem jednego filmiku, niż przez tydzień na wakacjach w Tajlandii
Zgłoś
BIORESWOJE 2015-10-04, 23:46
a ja z podjechaniem na krawężnik mam problemy
Zgłoś
itemeczek 2015-10-05, 0:16
Rower gt fury 2015 za jakieś 4500$
Zgłoś
TechnoVikingSven 2015-10-05, 1:50
tak jak się jaram downhillem to ta trasa już trochę... przekombinowana?
dla mnie to on przez co najmniej połowę nagrania walczy z tą trasą, w dwóch momentach chyba ledwo wygrał.
sport ryzyko adrenalina super ale to już trochę za dużo
Zgłoś
Andreal 2015-10-05, 1:54
Film pt. "Jak wku*wić sadola"
Poza tym kozak
Zgłoś
C................x 2015-10-05, 6:24
E tam. Ja takie trasy codziennie pokonuję na monocyklu, jadąc tyłem.
Zgłoś
Grein 2015-10-05, 6:58
Prawie nie ma co komentować.
Powinien jeszcze raz przejechać całość, tym razem rozwalając się przy każdej możliwej okazji.
Zgłoś
Daley 2015-10-05, 8:17
Też tak zapierdalam jak dziewczyna mi napisze, że ma wolną chatę.

Żartuję, nie mam dziewczyny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów