📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
benykuleczka84 napisał/a:
Gość ma zajebisty dystans do siebie.
Nie tylko do siebie ma zajebisty dystans:) do szyby również
RustyRat napisał/a:
śmiej się śmiej, ale Ty na te stówę musisz pracować przynajmniej z godzinę ;]
Szeryfie, gdzie Ty w Polsce stówe na godzinę zarobisz?
Śmierdzisz mi jakimś politykiem skoro piszesz takie herezje, chociaż dobrze że napisałeś "przynajmniej" bo można to rozciągnąć do 10 godzin a wtedy to już wydaje się realniejsze.
Cytat:
- mieszka tu frajer?
-nie, ja tu mieszkam....
-to daj piataka....
Cwaniak, to byl Cwaniak.
O kurwa! Człowiek-gibon.
SnieżnyPyton napisał/a:
Szeryfie, gdzie Ty w Polsce stówe na godzinę zarobisz?
Śmierdzisz mi jakimś politykiem skoro piszesz takie herezje, chociaż dobrze że napisałeś "przynajmniej" bo można to rozciągnąć do 10 godzin a wtedy to już wydaje się realniejsze.
myślisz ze dziewczyna nie zarobi stówki w godzinę? ;]
a zresztą nie trzeba robić w takiej branży ani nawet być politycznie powiązanym książeczka partyjną- wystarczy być specjalistą od czegoś (znać sie na czymś) i robić na swoim a nie na etat to Ci się zdarzy zarobić nawet więcej w godzinę- tylko ze to nie zawsze jest stała kasa, raz zarobisz 200 w pół godziny a raz nic przez cały dzień.
@SnieżnyPyton Zbyt błyskotliwy to Ty nie jesteś. Tania dziwka dostanie tę stówę za godzinę. Ekskluzywna to już w tysiącach za noc + jakieś rarytasy.
RustyRat napisał/a:
i robić na swoim a nie na etat to Ci się zdarzy zarobić nawet więcej w godzinę- tylko ze to nie zawsze jest stała kasa, raz zarobisz 200 w pół godziny a raz nic przez cały dzień.
Zgodzę się, sam pracuję w branży IT i za stronkę czasem się zgarnie tyle, ale siłą rzeczy, większość ludzi ma pracę na etat gdzie 100zł na godzine jest nierealnym marzeniem.
RustyRat napisał/a:
Chciałeś powiedzieć 10zł/godzinę?
Płeć RustyRat
Amadymea napisał/a:
Co to kurwa cyrk przyjechał?
gdzie kurwa w polsce zarobisz 100 zł w godzinę? jak znajdziesz takie miejsce to daj znać...
Amadymea napisał/a:
Co to kurwa cyrk przyjechał?
gdzie kurwa w polsce zarobisz 100 zł w godzinę? jak znajdziesz takie miejsce to daj znać...
zielak300, jak tam idzie gromadzenie danych? bo na prv nie odpisujesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów