📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czekalem az nim pierdolnie o ziemie albo cos a tu takie zakonczenie jeszcze z pedalskim akcentem
Pozdrawiam mieszkańców Pruszcza Gdańskiego, skąd pochodzi ten koleś - Grzesiu Na początku filmu widać w kadrze czarne audi A6, to jego. Koleś jeździ jak popierdolony, dzisiaj po meczu po paru piwkach wyjechał z knajpy i trąbił wszędzie wymuszając pierwszeństwo. Chuj z czerwonym, który pies zabierze kalece prawko? Postrach szos. Następnym razem porobie zdjęcia.
> jesteś karłem z krzywicą
> chcesz umyć komuś szybkę
> podchodzi Korwin i mówi, że nie chce na ciebie patrzeć i twoje miejsce jest w cyrku obok kobiety w brodą
> jesteś w cyrku
> idziesz po linie
> masz garba na klacie więc tracisz równowagę i się spierdalasz
> złamany kręgosłup'd
> Korwin pyta czy chciałeś być w cyrku
> mówisz że nie
> "widzicie państwo, chcącemu nie dzieje się krzywda, ten pan nie chciał i zrobił sobie krzywdę"
> dusi cię niewidzialną ręką rynku
> umierasz
> nie umyłeś ani jednej szyby więc zostawiasz rodzinie spadek 0 zł i muszą wpierdalać gruz
> tak działa wolny rynek
> chcesz umyć komuś szybkę
> podchodzi Korwin i mówi, że nie chce na ciebie patrzeć i twoje miejsce jest w cyrku obok kobiety w brodą
> jesteś w cyrku
> idziesz po linie
> masz garba na klacie więc tracisz równowagę i się spierdalasz
> złamany kręgosłup'd
> Korwin pyta czy chciałeś być w cyrku
> mówisz że nie
> "widzicie państwo, chcącemu nie dzieje się krzywda, ten pan nie chciał i zrobił sobie krzywdę"
> dusi cię niewidzialną ręką rynku
> umierasz
> nie umyłeś ani jednej szyby więc zostawiasz rodzinie spadek 0 zł i muszą wpierdalać gruz
> tak działa wolny rynek
SnieżnyPyton napisał/a:
Szeryfie, gdzie Ty w Polsce stówe na godzinę zarobisz?
Śmierdzisz mi jakimś politykiem skoro piszesz takie herezje, chociaż dobrze że napisałeś "przynajmniej" bo można to rozciągnąć do 10 godzin a wtedy to już wydaje się realniejsze.
Prowadzę szkolenia i lektoraty, stawka godzinowa, tj za 45 minut zaczyna się od 80 zeta, a szkolenie specjalistyczne nawet 250. Da się, w Polsce, bez znajomości i tatusia w PZPR czy SB. Wystarczyło nie rzucać kamieniami w szkołę
kaktus83 napisał/a:
Kurwa Kaczyński myje szyby jebłem
o kurwa, cwel Tusk komentuje na sadolu.
jebłem.
RustyRat napisał/a:
śmiej się śmiej, ale Ty na te stówę musisz pracować przynajmniej z godzinę ;]
Daj namiar na tę robotę gdzie płacą 100 zł/h
RustyRat napisał/a:
śmiej się śmiej, ale Ty na te stówę musisz pracować przynajmniej z godzinę ;]
chyba tydzień
Jebany smigol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów