18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
outsidethebox86 2020-12-24, 10:14 1
Na pewno warto nosić ochraniacze i kask przy tego typu skokach.
Zgłoś
pyjo84 2020-12-24, 10:19
Kto te krzynke tam położył?
Zgłoś
lm65 2020-12-24, 10:52
Warto było skakać tak
Zgłoś
emperorzbigniew 2020-12-24, 12:50 1
Masz 20 piwo i wynocha na główną

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
pelemaster 2020-12-24, 12:54 1
Jebną jak nasza gospodarka po COVID-19
Zgłoś
L................Z 2020-12-24, 14:45 2
pelemaster napisał/a:

Jebną jak nasza gospodarka po COVID-19

Myślę, że nasza gospodarka nie dostała aż tak po dupie jak np Włochy, czy Hiszpania gdzie spora część to turystyka. Podobno za dwa lata mamy wrócić do tego poziomu sprzed wirusa.
Zgłoś
gabriel0 2020-12-24, 15:45 1
Nie wrócicie nigdy puki się nie obudzicie.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Dummster 2020-12-25, 3:39 2
LBZ napisał/a:

Myślę, że nasza gospodarka nie dostała aż tak po dupie jak np Włochy, czy Hiszpania gdzie spora część to turystyka. Podobno za dwa lata mamy wrócić do tego poziomu sprzed wirusa.

Powiedz to Polskim przedsiębiorcom którzy się odjebali z powodu Narodowego Obozu koncentracyjnego

whytypyty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów