Może treść nie ocieka krwią, ale z powodu braku zgłoszenia możemy mieć czarne sceny, a większość osób o tym nie pamięta i cieszy się ze sprzedaży - materiał ku przestrodze.
Może treść nie ocieka krwią, ale z powodu braku zgłoszenia możemy mieć czarne sceny, a większość osób o tym nie pamięta i cieszy się ze sprzedaży - materiał ku przestrodze.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ktoś kto nie wie tak podstawowych rzeczy przy sprzedaży auta za pewne jest kobietą
W wydziale komunikacji dostałem odpowiedź że nawet 50% tego nie zgłasza, więc spora w tym też rola facetów
Odpowiadając na pytanie w temacie:
Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...
ja wiem, ale często w euforii pozbycia się auta o tym zapomina, w większości przypadków nic się nie stanie, ale wiadomo, czasem trafi się...
ale czemu reklamujesz się sam na takich portalach ?
na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
Kilka tematów spotkało się z aprobatą, a tak na dobrą sprawę tu wrzuciłem tylko wybrane z ponad 170.
Temat związany z brakiem zgłoszenia i zdjęciem z fotoradarów to jakieś 40-50 wiadomości jakie otrzymałem.
na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
Bo może?
Każdy sposób jest dobry, żeby pozyskać widzów, tym bardziej, gdy kontent jest wartościowy i ma jakiś zamysł edukacyjny.
Zgłaszanie sprzedaży? nachuj? mam umowę i niechaj mnie cmokną w żołądź.
Mandatów z fotoradarów nikt myślącym ludziom nie wystawia, sam mam już kilka umorzeń z GITD i straży wiejskich, mandatów na podstawie jakiegokolwiek radaru nie przyjmuje się, sądy umarzają postępowania mandatowe, z wideorejestratorów również się nie przyjmuje, chyba, że policjant pasażer wystawi taki sam mandat policjantowi kierowcy, wówczas możemy się nad przyjęciem zastanowić, ale nie musimy, bo sąd i tak takie postępowanie umorzy, a jedynym ukaranym będzie policjant kierowca auta z wideorejestratotem, ponieważ film świadczy o popełnieniu przez niego wykroczenia.
Zgłaszanie sprzedaży? nachuj? mam umowę i niechaj mnie cmokną w żołądź.
Dla świętego spokoju, ostatnio miałem okazję kupić prawie nowego Accorda, gdzie było 7 włascicieli nie wpisanych w dowód, każdy miał auto po kilka miesięcy. Zgłosiłbym dlatego, że skrzynka na listy od fotoradarowego spamu by mi się zapełniła.
Nie mówiąc o kilku wspomnianych przypadkach w filmie, potrącenia i zabicia pieszego i ucieczki z miejsca zdarzenia.
Zajmuje to 6 minut w wydziale komunikacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów