📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
AyCaramba napisał/a:
Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
Może to zabrzmi dziwnie, ale najlepiej otwiera się piwo otwieraczem do piwa.
@up masz rację, zabrzmiało to dziwnie.
Miałem kiedyś kumpla, który otwierał wino zębami. Pewnego dnia otrzymał nową ksywkę - bezjedynkowy dżin.
jak sie otwiera to na pewno nie przednimi tylko 5 albo 6
można i okiem i dupą tylko po co ? że by "zaimponić" jakiemuś pustakowi ? a później ból dupy i zgrzytanie zębami jaki ja byłem głupi, ile to trzeba teraz za naprawę zęba zapłacić, jest milion innych rzeczy którymi i o które można otworzyć
i 1,5 tysia poszłoooo sie jebać
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
@crossdressphyxia, zależy dla kogo. Ja na przykład wolę zapalniczką otworzyć niż otwieraczem. Nie wiem czemu, ale tak mi po prostu łatwiej. A jak są jeszcze jakieś zjebane otwieracze to wolę czymkolwiek otworzyć, a nie otwieraczem.
Przykład zjebanego otwieracza:
Przykład zjebanego otwieracza:
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów