📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrzucone 8 dni temu, 0 piw i na głównej... Dno. Mentalne dno. Zróbcie tak samo jak z tym tematem o punkcie g i wpierdolcie go do sucharów. Ale swoją drogą rozumiem, z czegoś Sadola trzeba utrzymać.
Wypierdalać z tym MTB bo to dopiero jest bzdura - ten kanał na yt. Gówno dla plebsu, który lubi się dowartościowywać głupotą innych ludzi.
o kurwa poziom tej blondynki od układu miedzyplanetarnego i kolonizacji w Niemczech po prostu rozpierdala mózg ... ;x
za każdym razem jak mtb z zeroma piwami jest na głównej, to musicie kurwa tutaj sapać, zamiast scrollować dalej?
MTB skończyło się już dawno, jeden motyw nie może być wiecznie ciekawy i śmieszny... wypierdolcie do stąd.
Każdy kto żyje w Polsce chociaż raz otarł się o ten bardzo śmieszny program(naprawdę bardzo śmieszny..) I wie, że jak leci do Ciebie jakaś małpa z kamerą ubrana w koszulke matura to bzdura to żeby się nie ośmieszyć trzeba szybko spierdalać. Myślę, że nie tylko mnie się zdarzyło zachorować za czasów szkolnych i czegoś się nie dowiedziałem z lekcji albo jak w 99% przypadków miałem na to wyjebane bo nie interesują mnie tematy historyczne a wręcz przeciwnie interesuję mnie przyszłość i to kiedy Putin zapuka granatem do moich drzwi. "Ej weźmy książkę od histy zbierzmy parę informacji i się pytajmy o nie przechodniów, jak nie będą wiedzieli to wszystko nagramy i będzie beka, a jak będą wiedzieli to tego nie puścimy" Beka bardzo kurwa, naprawdę. Ciekawe czy jakby tego pedryla Kubusia tak na ulicy dorwać i wypytać czy by znał odpowiedzi na wszystkie pytania. A tak btw to dla mnie to jest wyreżyserowane jak TVN, nikt nie jest alfą i omegą i wszystkiego nie wie a zdaję sobie sprawę, że program żeruje na niewiedzy i tylko to wykorzystają. Więc ja się pytam po co Ci ludzie się tam pchają skoro wiedzą, że zrobią z siebie pośmiewisko?
Ludzie zacznijcie myśleć i nie śmiejcie się z czegoś co jest czystą komercją, już lepiej gracjana czy kobre oglądać, im przynajmniej gra spontan w duszy, Peace!
Ludzie zacznijcie myśleć i nie śmiejcie się z czegoś co jest czystą komercją, już lepiej gracjana czy kobre oglądać, im przynajmniej gra spontan w duszy, Peace!
Ale ma sucz tatsy
Na pewno ma inne zalety
rybax1 napisał/a:
o kurwa poziom tej blondynki od układu miedzyplanetarnego i kolonizacji w Niemczech po prostu rozpierdala mózg ... ;x
Na pewno ma inne zalety
to jest kurwa głupie i co ten autor chce kurwa pokazać że co edukacja jest hujowa zawsze byli co kurwa z tego jebana prowadząca i ta cała pierdolona otoczka , tacy kurwa mądży ci prowadzący jak bys icho o coś zapytał to też gowno
prwodukt pod gimbaze,ew liceum przed maturą
E patrzta nie jesteśmy tacy tempi są gorsi niżmy he he
Gdyby za kazdy kwant głupoty nastepowało wyładowanie atmosferyczte to byśmy pływali w ozonie
prwodukt pod gimbaze,ew liceum przed maturą
E patrzta nie jesteśmy tacy tempi są gorsi niżmy he he
Gdyby za kazdy kwant głupoty nastepowało wyładowanie atmosferyczte to byśmy pływali w ozonie
Nie ma jak oceniac inteligencje narodu na podstawie wypowiedzi kilku kretynow. Ja wiem, ze przecietny czlowiek nie jest zbyt wyksztalcony i inteligentny ale to co przedstawia ten program to margines spoleczenstwa!
Rownie dobrze mozna oceniac inteligencje ludzkosci na podstawie wypowiedzi garstki ludzi nalezacych do Mega Society(cos jak mensa tylko dla ludzi o IQ >170 czyli statystycznie jednej osoby na milion).
Rownie dobrze mozna oceniac inteligencje ludzkosci na podstawie wypowiedzi garstki ludzi nalezacych do Mega Society(cos jak mensa tylko dla ludzi o IQ >170 czyli statystycznie jednej osoby na milion).
I następna światowa Paniusia....Masakra. Chcesz księcia z bajki? Jedź sobie do "zachodniej europy". Tak się składa że mieszkałem jakiś czas w UK i bawi mnie jak jedna z drugą ledwo mówi po angielsku , ale trzyma na rękach czarnego bachora i chwali się piękną miłością na FB. Teksty , że Polacy to fatalni faceci itp itd. Drogie panie:
Chcecie to jedźcie wpizdu. Nikt za wami nie będzie tęsknił. Oczywiście to nie jest tak że każda kobieta to taka tempa dzida która rozkłada nogi jak widzi "kogoś innego" (czarny , lub trochę mniej czarny....).
Często Polskie kobiety mają o sobie niesamowicie duże mniemanie. Dużo łatwiej nawiązać fajny kontakt z kobietami za granicą niż z Polkami które żyją w przeświadczeniu że czeka na nie piękny świat....Masakra.
Tak jak wspominałem: jedź , zobacz jak to wygląda , weź udział w reprodukcji i mam nadzieje że ci się uda. Tylko miara sukcesu zależy od człowieka , bo większość tych idiotek myśli o tym żeby pochwalić się na fejsie że jest w związku z Brianem , Dannym , Georgem itp itd.....
Chcecie to jedźcie wpizdu. Nikt za wami nie będzie tęsknił. Oczywiście to nie jest tak że każda kobieta to taka tempa dzida która rozkłada nogi jak widzi "kogoś innego" (czarny , lub trochę mniej czarny....).
Często Polskie kobiety mają o sobie niesamowicie duże mniemanie. Dużo łatwiej nawiązać fajny kontakt z kobietami za granicą niż z Polkami które żyją w przeświadczeniu że czeka na nie piękny świat....Masakra.
Tak jak wspominałem: jedź , zobacz jak to wygląda , weź udział w reprodukcji i mam nadzieje że ci się uda. Tylko miara sukcesu zależy od człowieka , bo większość tych idiotek myśli o tym żeby pochwalić się na fejsie że jest w związku z Brianem , Dannym , Georgem itp itd.....
Ale za to prowadząca zajebista.
przecież ten kanał to jest jeden wielki FAKE, ludzie są podstawieni albo robią z samych siebie kretynów bo wiedzą ze jak dadzą durną odpowiedź to ich pokażą w filmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów