18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kokolino 2013-03-11, 23:23 5
Dobrym sposobem na męczących skurwieli jest: naszczać do butelki (0.5l starczy) i opróżnić jej żółtą zawartość na kratkę podszybia. Aromat złotego deszczu dostarczy właścicielowi pojazdu niezapomnianych wrażeń z jazdy, a producentom odświeżaczy dodatkowych przychodów.

KOKS DZIWKI LASERY
Zgłoś
Tomu__ 2013-03-11, 23:38 1
Sam mam w rodzinie osobę niepełnosprawną i czasem najzwyczajniej w świecie zapomni się wyjąć tej jebanej karty parkingowej. Jak ktoś dobrze zauważył-od wymierzania kar są odpowiednie służby. Cel NIE uświęca środków.
Zgłoś
błazen 2013-03-11, 23:44 1
ahahah. Parking kieleckiego Tesco. Znam tego kolesia (pierwszy strażnik) i tą babkę. loooool

Aha, a akcja idiotyczna. Tesco ma conajmniej 5-piętrowy parking. Jest tam tyle miejsca, że jeszcze nie spotkałem się tam z brakiem wolnej miejscówki.

P.S. kobiecina jest bardzo w porządku jakby kogos to interesowało
Zgłoś
mrnobody123 2013-03-11, 23:55 1
Co to za debilna moda na jakieś pokurwione karne kutasy czy "karanie" złego parkowania. Siedzisz w aucie a gościu podchodzi, otwiera drzwi i mówi, że za takie parkowanie karny kutas, nosz kurwa. Najzwyczajniej w świecie parkuje tak jak mogę i jeśli inni debile źle staną to nie poradzi się na to nic. Z tym filmikiem to już w ogóle arcydzieło stróży prawa i ładu. To, że kurwa miejsce oznaczone znakiem wózka inwalidzkiego, to nie znaczy, że kurwa prowadzić musi inwalida, jebana plakietka też chuj znaczy. Do roboty lepiej się weźcie jebane nieroby.
Zgłoś
andrewerty 2013-03-12, 0:03
ochujeliscie z tymi miejscami dla niepelnosprawnych ? kazdy kurwa kaleka chce zeby w pracy i ogolnie traktowano go jak "pelnosprawnego" czlowieka a jak cos powiesz o jego ulomnosci to wielce kurwa obrazony
otoz jestem za tym zeby wszyscy niepelnosprawni ktorzy jak wszyscy jezdza samochodami musieli jak wszyscy szukac miejsc parkingowych pol godziny pod marketem albo popierdalac z drugiego konca parkingu do sklepu.
moze i przemawia przeze mnie skurwysynska natura ale jak kaleki chca byc traktowani na rowni z pelnosprawnymi ludzmi trzeba zabrac im wszystkie wygodne przywileje i chuj

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
cornishon69 2013-03-12, 0:44
Wydali całą kasę na kostiumy i nie mieli na więcej foli
Zgłoś
Tomu__ 2013-03-12, 0:47
@andrewerty
I jak niby, kurwa, chcesz otworzyć drzwi na oścież (choćby dla wyjęcia wózka) stojąc na standardowym miejscu, pomiędzy dwoma innymi samochodami?
Zgłoś
WPIRKO 2013-03-12, 0:51
Z większością z Was się zgadzam, że te całe miejsca parkingowe dla inwalidów to zwykłe pie*dolenie kota w bambus i tyle. Niestety często trafiają się niedo*eby co muszą zaparkować tyłem i c*uj z tym, że nie ma pojęcia jak to zrobić. Zajmie dwa miejsca byle tylko tyłem zaparkować, takiemu należy się naklejka na boczną szybkę jak nic. Tak samo jak parkowanie przy samym wejściu do sklepu... C*uj z tym, że 5 metrów dalej jest od zaje*ania miejsca i tirem w poprzek się zmieści, ale on/ona musi przy wejściu.
A akcja na tym filmiku c*ujowa jak nasz rząd. Na osiedlu wujka, jak człowiek był niereformowalny w sprawie parkowania (i nie tylko) to postawili mu samochód pomiędzy betonowe słupki i miał jakieś 5cm od przodu i tyłu luzu

@up
Pie*dolisz jak mało który, jak nie mogę chodzić to nie pcham się do samochodu... Dziadek mój ma niesprawną prawą nogę, a właściwie coś ze ścięgnami i od kilku lat już nie jeździ pomimo, że proponowano mu przystawkę do samochodu. Powiedział, że koń bez jednej nogi do woza się nie wpie*dala to i on się pchać nie będzie.
Zgłoś
kamilnorbert 2013-03-12, 2:40 1
Promowanie niespełnosprawnych ułomów i pedałów w normalnym państwie powinno się wspierać zdrowego i wartościowego obywatela ale w lewackiej uni wspiera się odwrotnie
Zgłoś
b................e 2013-03-12, 8:01
Inwalidzi to powinni w domu siedzieć, a nie samochodami jeździć. Taki kurwa niepełnosprawny, grupa po znajomości załatwiona, rentę pobiera, a na czarno na budowie zapierdala. Jebać takich inwalidów.

Poza tym skoro oni mogą parkować na zwykłych miejscach to dlaczego my nie możemy na ich ?
Zgłoś
Wujo_K 2013-03-12, 8:44
Kokolino napisał/a:

Dobrym sposobem na męczących skurwieli jest: naszczać do butelki (0.5l starczy) i opróżnić jej żółtą zawartość na kratkę podszybia. Aromat złotego deszczu dostarczy właścicielowi pojazdu niezapomnianych wrażeń z jazdy, a producentom odświeżaczy dodatkowych przychodów.

Kocie szczyny są lepsze. Właściciele kotów mają nieograniczony dostęp do broni biologicznej a o tym zwykle nie wiedzą.
Zgłoś
czorny88 2013-03-12, 9:35
za kielce piwo a w tej galeri echo to kurwa większość parkuje chujowo
Zgłoś
kajtekmucha 2013-03-12, 10:17
PO co zaczynacie pisać i oceniać kogoś po takim jednoznacznym filmiku a nie sprawdzicie czy informacja jest w ogóle prawdziwa. Proponuje wejść na główny profil na Facebooku galerii echo i przeczytać jak przepraszają TĄ dziewczynę za ten incydent.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów