📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kiedyś takich ludzi nazywało się SPOŁECZNIAKAMI. Dziś robią z siebie supermenów, pandy etc, a nadal pozostają społeczniakami.
Żyjcie i dajcie żyć innym. Od wymierzania kar są odpowiednie służby podobnie od udzielania kredytów doradcy a on budowania domów robotnicy!!
Społeczniaki jebane!
Żyjcie i dajcie żyć innym. Od wymierzania kar są odpowiednie służby podobnie od udzielania kredytów doradcy a on budowania domów robotnicy!!
Społeczniaki jebane!
ale jej zrobili no normalnie całe 15 sekund się męczyła , trudziła żeby się z tej folii wydobyć dobry patent na to żeby się później folia po parkingu walała
ps chyba coś nie wyszło wam
ale ma nauczkę
na przyszłość
ps chyba coś nie wyszło wam
ale ma nauczkę
na przyszłość
szkoda marnować stretch.
lepiej oblać jogurtem za 0,99 zł
lepiej oblać jogurtem za 0,99 zł
A skąd oni właściwie wiedzą, że kierowca nie jest niepełnosprawny?
Choć nie wiem czy dla niepełnosprawnych umysłowo też są takie wlepki, a może ta lalka się do takich zalicza.
Strech'em owinięte?
nauczka do końca życia dla takiego skurwiela
wziąć 50-tkę płynu hamulcowego.
nauczka do końca życia dla takiego skurwiela
slabe to. niech wezma nastepnym razem puche i napisza jej na boku "INWALIDA!"
pomysł prawie dobry (skąd wiecie, że babka nie pojechała nieswoim autem po np. niepełnosprawną córkę,albo niepełnosprawne dziecko kogoś znajomego?) to raz, po drugie wykonanie ultra chujowe, sami jesteście delikatnie niepełnosprawni bo się motaliście przez kilkadziesiąt sekund jak to zrobić, żeby nie puścić foli a owinąć wokół słupa. Po trzecie - po chuj owijać wokół słupa? U mnie na osiedlu widziałem lepszą akcje, zdjęcie mojego autorstwa, wykonanie nie moje,ale wykonanie mistrzowskie, jeżeli chodzi o uciążliwość zdejmowania (co po czwarte tej babce zajęło zdjęcie tej folii jednym pociągnięciem ręki).
malin71 napisał/a:
(skąd wiecie, że babka nie pojechała nieswoim autem po np. niepełnosprawną córkę,albo niepełnosprawne dziecko kogoś znajomego?
Pierdolisz jak polamany. "a moze to babka ktorej sasiadka jest babka ktora ma niepelnosprawnego kota?"
A skad ty kurwa wiesz ze na tym miejscu nie chcial stanac ktos,dla kogo zostalo ono stworzone?
Przez takich niedojebow a nie przez Tuska nasze Panstwo to hujowy zascianek.
Dla mnie sprawa jest prosta - nie ma legitymacji,wlepki - to nzaczy ze ma spierdalac z tego miejsca.
Karny kutas dla sluzb porzadkowych ze jej stamtad nie wyjebali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów