18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
stankry 2013-03-11, 21:16 17
Kiedyś takich ludzi nazywało się SPOŁECZNIAKAMI. Dziś robią z siebie supermenów, pandy etc, a nadal pozostają społeczniakami.

Żyjcie i dajcie żyć innym. Od wymierzania kar są odpowiednie służby podobnie od udzielania kredytów doradcy a on budowania domów robotnicy!!

Społeczniaki jebane!
Zgłoś
Don_petro 2013-03-11, 21:32 35
Niech się uczy parkować na przyszłość.
PS:

Zgłoś
malina340 2013-03-11, 21:49 3
ale jej zrobili no normalnie całe 15 sekund się męczyła , trudziła żeby się z tej folii wydobyć dobry patent na to żeby się później folia po parkingu walała
ps chyba coś nie wyszło wam

ale ma nauczkę

na przyszłość
Zgłoś
s................u 2013-03-11, 21:51
szkoda marnować stretch.
lepiej oblać jogurtem za 0,99 zł
Zgłoś
zatizdig 2013-03-11, 21:52 1
A skąd oni właściwie wiedzą, że kierowca nie jest niepełnosprawny?

Śmierć kroczy za nami ramię w ramię.
Zgłoś
luslom 2013-03-11, 22:16
@zatizdig bo nie ma wlepki mówiącej że kierujący pojazdem jest osobą niepełnosprawną.

Choć nie wiem czy dla niepełnosprawnych umysłowo też są takie wlepki, a może ta lalka się do takich zalicza.
Zgłoś
Deepshock 2013-03-11, 22:26
Strech'em owinięte?

Prawdziwy facet nie je miodu, lecz żuje pszczoły.
Zgłoś
kalion83 2013-03-11, 22:45
Ale jazda WOW.
Zgłoś
Alkir 2013-03-11, 22:49
Wiecej takich rzeczy prosze ?
Zgłoś
Dr.Val 2013-03-11, 22:53 2
To miejsce parkingowe należy się autorom filmu.
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-03-11, 22:57 1
stretch? po chuj, jogurt równie gówniany.
wziąć 50-tkę płynu hamulcowego.
nauczka do końca życia dla takiego skurwiela
Zgłoś
bulla 2013-03-11, 22:59
slabe to. niech wezma nastepnym razem puche i napisza jej na boku "INWALIDA!"
Zgłoś
malin71 2013-03-11, 23:00 12
pomysł prawie dobry (skąd wiecie, że babka nie pojechała nieswoim autem po np. niepełnosprawną córkę,albo niepełnosprawne dziecko kogoś znajomego?) to raz, po drugie wykonanie ultra chujowe, sami jesteście delikatnie niepełnosprawni bo się motaliście przez kilkadziesiąt sekund jak to zrobić, żeby nie puścić foli a owinąć wokół słupa. Po trzecie - po chuj owijać wokół słupa? U mnie na osiedlu widziałem lepszą akcje, zdjęcie mojego autorstwa, wykonanie nie moje,ale wykonanie mistrzowskie, jeżeli chodzi o uciążliwość zdejmowania (co po czwarte tej babce zajęło zdjęcie tej folii jednym pociągnięciem ręki).
Zgłoś
Nietzsche 2013-03-11, 23:18 1
malin71 napisał/a:

(skąd wiecie, że babka nie pojechała nieswoim autem po np. niepełnosprawną córkę,albo niepełnosprawne dziecko kogoś znajomego?

Pierdolisz jak polamany. "a moze to babka ktorej sasiadka jest babka ktora ma niepelnosprawnego kota?"

A skad ty kurwa wiesz ze na tym miejscu nie chcial stanac ktos,dla kogo zostalo ono stworzone?

Przez takich niedojebow a nie przez Tuska nasze Panstwo to hujowy zascianek.

Dla mnie sprawa jest prosta - nie ma legitymacji,wlepki - to nzaczy ze ma spierdalac z tego miejsca.

Karny kutas dla sluzb porzadkowych ze jej stamtad nie wyjebali.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów