📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak przeżył, to na 100% Seicento z Oświęcimia.
Burn! Loot! Murder!
dla wszystkich niedomyślnychi i miej inteligentnych- skrót myślowy"czym jechał kierowca osobówki" znaczy tyle co "jakiej marki autem jechał kierowca (z naciskiem na mniejsze auto)"
Maserszczak napisał/a:
Czym jechał kierowca osobówki?
Kierowca osobówki jechał Drogą Krajową 72. A potem nieco obsranymi spodniami.
Odpowiadam: złym pasem.
Siljorfag- Biesz mniej tego co Ci lekarz przepisał bo cię otępia
mp0011- brawo, Umiesz czytać znaki
Gizmolka- Ty nie Umiesz, jeśli Masz prawko oddaj, jeśli nie, pod żadnym pozorem Nie Rób!!
mazga50- i tu mamy zwycięzcę (dzięki za info, btw- czym są Pałuki?? to jakieś lokalne Kaszuby??)
Podsumowując- facet może biegał nie będzie ale jechał Gulfem( pod szybą tirolota jest przedni zderzak wskazujący na 3kę), obudził się i nie jest vege oraz działa, Ciężarówka wjechała na przeciwległy i go zmiotła, Połamane nogi albo złożą albo odetną, ale codziennie powinien chodzić do kościoła i dziękować za istnienie.
mp0011- brawo, Umiesz czytać znaki
Gizmolka- Ty nie Umiesz, jeśli Masz prawko oddaj, jeśli nie, pod żadnym pozorem Nie Rób!!
mazga50- i tu mamy zwycięzcę (dzięki za info, btw- czym są Pałuki?? to jakieś lokalne Kaszuby??)
Podsumowując- facet może biegał nie będzie ale jechał Gulfem( pod szybą tirolota jest przedni zderzak wskazujący na 3kę), obudził się i nie jest vege oraz działa, Ciężarówka wjechała na przeciwległy i go zmiotła, Połamane nogi albo złożą albo odetną, ale codziennie powinien chodzić do kościoła i dziękować za istnienie.
Maserszczak napisał/a:
Nie chcę się czepiać, ale piszesz o otępianiu, a w swojej wypowiedzi używasz słowa "biesz"?
znalazłem to miejsce
google.pl/maps/@52.717288,17.6591872,3a,75y,63.55h,78.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfS6vqHX899Gx-rpIvM41LQ!2e0!7i13312!8i6656
google.pl/maps/@52.717288,17.6591872,3a,75y,63.55h,78.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfS6vqHX899Gx-rpIvM41LQ!2e0!7i13312!8i6656
t3mp napisał/a:
znalazłem to miejsce
e, już posprzątali...
Uwaga, ale większość aut które widzisz po wypadkach wcale nie wyglądała tak po uderzeniu. Znajomy pracuje w straży to mówi, że nie raz się auto uszkadza by wyciągnąć kogoś. Ty przejeżdżasz i widzisz urwane drzwi, powybijane szyby czy złamany dach czy wręcz urwany, a to tylko straż to zrobiła. Tak samo tutaj auto nie tylko jest pocięte ale i zalane pianą
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów