📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za pedofil?! Nie potrafiący się wypowiedzieć w języku ojczystym... yyy tak na marginesie to cholernie nudny filmik, od dziecka neo dla dzieci neo....
O taki typowy ateista.
Golona886 napisał/a:
jak czytam Twoje pierdolenie to mam wrazenie ze sam jestes metafora.
Kuzwa zeby wyglaszac takie teorie trzeba miec chociaz jakies pojecie na temat, cala sprawa z Adamem i Ewa to sa wierzenia chrzescijan nie tylko katoli. Co do chrzestu to jest to przyjecie "do siebie" Jezusa a nie zmycie grzechu pierworodnego (za ktory defakto miedzy innymi Jezus umarl na krzyzu), to katole wymyslili zeby dzieci chrzcic , chrzescijanie ( protestanci, anglikanie itp) wierza w to ze trzeba swiadomie przyjac jezusa a zadne dziecko nie jest w stanie tego zrobic. A reszty bzdur nie chce mi sie komentowac . A i zeby nie bylo jestem niewierzacy , tyle zeby miec argumenty warto troszke poczytac na ten teamat a nie czerpac wiedze z bravo i z radia maryja.
Z reguły swojej własnej w dysputy religijne się nie mieszam, chyba, że chodzi o kolejne wyłudzenia kasy i ziemi przez czarne szaty. Tutaj pośmialiśmy się, pogadaliśmy, ale prawda jest taka, że przeciętny ateista ma większą wiedzę teologiczną niż niejeden "wiedzący wierzący". Do ateizmu wbrew pozorom trzeba się przygotować, bo inaczej zakłamana, "niewierząca" dupa jesteś a nie ateista.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów