Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez włączania tego filmu powiem, że kobieta to osoba z dużymi cyckami i cipą między nogami, przeważnie mniejsza i lżejsza od faceta. Ewolucyjnie stworzona głównie do rodzenia dzieci.
ja bym powiedział, że to osoba z genotypem żeńskim XX a chłop to osoba z genotypem męskim XY.
jak ma taki genotyp i fenotyp a twierdzi, że jest innej płci to jest osobą chorą psychicznie.
natomiast zdarzają się bardzo bardzo rzadko obojniaki czy inne sytuacje, gdy fenotyp nie odpowiada genotypowi no to wtedy to jest choroba fizyczna i płeć determinuje nadal genotyp.
obejrzałbym ale jutro idę na rano do roboty...
Obejrzałem... Biorę wolne i idę pić
to pokazuje, że ludzie którzy codziennie latają z dzidą za jedzeniem, a raz na kwartał wojna plemion o pastwisko nie mają czasu na głupoty....
Bo oni zajmują się uczciwą pracą, a nie szukaniem drugiej dziury w dupie.
tak czy siak mielismy mamy a bedziemy miec jeszcze bardziej przejebane
Dobra zaraz zlecą się ultra prawicowe przygłupy ale istnieje coś takiego jak kobieta z kutasem i jest to fakt naukowy dlatego pytanie murzynów żyjących w lepiance z gówna nic nie wnosi do dyskusji. Jak wszyscy wiemy człowiek na początku jest kobietą stąd u mężczyzn sutki, jeżeli coś po drodze się zjebie mamy osobę transpłciową . Osoba transpłciowa może charakteryzować się obojnactwem w postaci kutasa i pochwy lub kutasa i jajników albo totalnie kobiecego ciała i kutasa... To jest swego rodzaju kalectwo i mimo że są to znikome przypadki (mniej niż promil wśród społeczeństwa) to takie osoby istnieją i należy im się szacunek oraz zrozumienie. Problem leży w ideologi LBGT, bo ta banda debili twierdzi że każdy może wybrać sobie płeć... nie kurwa nie może/
I racja - nie może, ale durnych jest więcej i chuj.
to nie Czarni a ludzie wychowani w pierwotnej kulturze a pierwotna kultura ma najwyższy poziom, "rozwój" kultury to równia pochyła i jej degeneracja..
nie jestem ekspętrę ale tak to czuje
Zatem czemu nie wyjedziesz do tej wspaniałej kultury skoro rozwój to równia pochyła do degeneracji?
ogolnie to slabo to widze - zachod za nastepne 20 lat, jezeli utrzyma sie dalej ta moda uposledzenia umyslowego, poprostu przestanie istniec. boje sie pomyslec co wtedy czeka Polske. z jednej strony rusek i chinczyk a z drugiej chlopy z cipami i baby z czarnymi benkartami ktorzy defakto sa naszymi najblizszymi sojusznikami
tak czy siak mielismy mamy a bedziemy miec jeszcze bardziej przejebane
Z trzeciej krajanie debile, którzy nie potrafią odmienić słowa bękart
Zatem czemu nie wyjedziesz do tej wspaniałej kultury skoro rozwój to równia pochyła do degeneracji?
Z trzeciej krajanie debile, którzy nie potrafią odmienić słowa bękart
no to mowie ze bedziemy mieli przejebane co nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów