Najlepsze fragmenty filmu Matta Walsha w którym autor poszukuje odpowiedzi na pytanie czym jest kobieta. Kontrastujące że sobą w tych dwóch fragmentach podejścia do tematu kobiety przestraszą sadola, gdyż Czarni ludzie przedstawieni we fragmentach poniżej reprezentują bardzo wysoki poziom kultury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem co piszecie zjeby
Ale to jest właśnie sadol 100 procent
To co wielkie finanse robią naszym rodzinom i dzieciom
Ale to jest właśnie sadol 100 procent
To co wielkie finanse robią naszym rodzinom i dzieciom
Halman napisał/a:
obejrzałbym ale jutro idę na rano do roboty...
Przecież ty nie masz pracy...
Vinyl napisał/a:
...Czarni ludzie przedstawieni we fragmentach poniżej reprezentują bardzo wysoki poziom kultury.
to nie Czarni a ludzie wychowani w pierwotnej kulturze a pierwotna kultura ma najwyższy poziom, "rozwój" kultury to równia pochyła i jej degeneracja..
nie jestem ekspętrę ale tak to czuje
to pokazuje, że ludzie którzy codziennie latają z dzidą za jedzeniem, a raz na kwartał wojna plemion o pastwisko nie mają czasu na głupoty....
Bez włączania tego filmu powiem, że kobieta to osoba z dużymi cyckami i cipą między nogami, przeważnie mniejsza i lżejsza od faceta. Ewolucyjnie stworzona głównie do rodzenia dzieci.
@up huj tam z tym że do rodzenia to wiadomo
Natomiast kobieta ewolucyjnie jest stworzona do podtrzymania gatunku w warunkach niedoboru pokarmu
Głód zamiata samcami jak Miller Magdalena ogórek na dożynkach w kieleckiem
Samica przetrwa mocny głód, który powali większość samców. Dzięki czemu jest możliwa sprawna odbudowa gatunku.
Natomiast kobieta ewolucyjnie jest stworzona do podtrzymania gatunku w warunkach niedoboru pokarmu
Głód zamiata samcami jak Miller Magdalena ogórek na dożynkach w kieleckiem
Samica przetrwa mocny głód, który powali większość samców. Dzięki czemu jest możliwa sprawna odbudowa gatunku.
Tylko pedały jebane znają angielski
zaraz przyjdzie jakas parówa typu Kriski i sie sproje ze z youtube i takie tam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów