pianę montażową z palców? Kurwa... I z klawiatury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałeś być fajny, czy jak? Google -> "Jak usunąć piankę montażową" Odp. m.in środek o nazwie PU REMOVER Firmy SOUDAL.
Pytanie co robiłeś o prawie 2 w nocy z pianką To dziadostwo cieżko usunąć szczegolnie jak jest jeszcze świerza. Jedyne wyjscie to albo poczekac az wyschnie i wtedy wyczyscic albo tak jak napisal Ci fischu czyscikiem do panki
Głupota ludzka nie zna granic. Nawet żarty już o niej wymyślają...
Pewnie kolana sobie piankował...
Kurwa Mutant , on tryska pianką montażową .......
A co pewnie waliłeś sobie oglądając Film instruktażowy "Jak montować płyty gipsowe" ??...
A co pewnie waliłeś sobie oglądając Film instruktażowy "Jak montować płyty gipsowe" ??...
Niestety wiem jak usunąć.... Smarować w chuj dłonie kremem. Wyschnie, smarować, wyschnie, smarować, a później wymoczyć się w wannie dwie godziny. Mi tak zeszło, a miałem całe dłonie wysmarowane tym szitem...
Proponuje opalić piankę palnikiem acetylenowym , tylko zanim zaczniesz , to przygotuj kamerę i nie zapomnij jej włączyć
Będziemy mieć nowy filmik na harda
Będziemy mieć nowy filmik na harda
Najłatwiej schodzi w kwasie solnym, także potrzebne ci wiadro i kwas
@up, po co wiadro? Jedną ręką ochlapiesz drugą i wszystko "zejdzie" w mgnieniu oka!
Ja jak sobie raz pierdolilem tym rece to mialem ciekawe zajecie w szkole na 4-5 dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów