Tej sadolce mówię , bo sam jestem airsoftowcem. Myślę, że ten filmik bardzo dobrze oddaje klimat tego sportu. Airsoft to coś więcej niż zabawa, przynajmniej dla nas.
Miłego oglądania
Kto nie przeszedł obcinki ten się bawi kulkami - plastykowymi czy żelowymi jeden huj.
@lopez
Są tacy, którzy się w to bawią, żeby przedłużyć sobie fiuty. Ja jestem z tych, którzy interesują się militariami i interesują ich te klimaty. Wolę w sobotę wstać o 6 rano, spotkać się z kumplami, polatać nie tylko po lesie, ale poćwiczyć orientację na kompas i mapę bez gps, pobiegać na parę kilometrów, zamiast siedzieć cały dzień na sadisticu i obrażać innych
ten co kurwa w wojsku byl, ty pizdo nawet nie wiesz jak polskiego beryla zlozyc... Pizda w rurkachDo wojska chuje marsz, a nie kurwa dziecinne zabawy w głowie
"Na p*zdy, które walą w to hobby tyle siana że głowa boli, po to tylko żeby przypodobać się lub wyróżniać na zasadzie (uwaga użyje slangu) "jaki ja to jestem zajebiście oszpejowany", i lizanie sobie rowów w tym gronie p*zd. "
Oho, odezwał się dresik z hi-capem. Nigdy nie potrafiłem zrozumieć, dlaczego zamiast pobiegać z malarzami to takie łebki muszą psuć innym klimat. To, że ktoś po prostu lubi oryginalny szpej, zamiast biegać z syfem typu CM.028 woli PTW i go na to stać nieodłącznie wiąże się z płaczem biedoty...
płaczem biedoty...