Tej sadolce mówię , bo sam jestem airsoftowcem. Myślę, że ten filmik bardzo dobrze oddaje klimat tego sportu. Airsoft to coś więcej niż zabawa, przynajmniej dla nas.
Miłego oglądania
Są tacy, którzy się w to bawią, żeby przedłużyć sobie fiuty. Ja jestem z tych, którzy interesują się militariami i interesują ich te klimaty. Wolę w sobotę wstać o 6 rano, spotkać się z kumplami, polatać nie tylko po lesie, ale poćwiczyć orientację na kompas i mapę bez gps, pobiegać na parę kilometrów, zamiast siedzieć cały dzień na sadisticu i obrażać innych
"Na p*zdy, które walą w to hobby tyle siana że głowa boli, po to tylko żeby przypodobać się lub wyróżniać na zasadzie (uwaga użyje slangu) "jaki ja to jestem zajebiście oszpejowany", i lizanie sobie rowów w tym gronie p*zd. "
Oho, odezwał się dresik z hi-capem. Nigdy nie potrafiłem zrozumieć, dlaczego zamiast pobiegać z malarzami to takie łebki muszą psuć innym klimat. To, że ktoś po prostu lubi oryginalny szpej, zamiast biegać z syfem typu CM.028 woli PTW i go na to stać nieodłącznie wiąże się z płaczem biedoty...
płaczem biedoty...