Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Czym naprawdę jest airsoft
ghillie441 • 2014-02-25, 22:43
Jakiś czas temu, chyba we wrześniu, pod filmikiem ukazującym wydłubywanie kulki asg z nosa, pewna sadolka zaczęła ostro jeździć po airsoftowcach nazywając ich niedorozwojami, dzieciakami i mięczakami, bo latają z "pistoletami na kulki" po lesie i myślą, że są komandosami.
Tej sadolce mówię , bo sam jestem airsoftowcem. Myślę, że ten filmik bardzo dobrze oddaje klimat tego sportu. Airsoft to coś więcej niż zabawa, przynajmniej dla nas.

Miłego oglądania
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dram09 2014-02-25, 22:52 59
Kiedyś też byłem "airsoftowcem" jak jeszcze miałem czas x lat temu i powiem że te grono dzielimy na 2 grupy ludzi:

Na normalnych ludzi co lubią aktywnie spędzać czas, przy okazji interesują się militariami lub są z nimi jakoś związani.

Na pizdy, które walą w to hobby tyle siana że głowa boli, po to tylko żeby przypodobać się lub wyróżniać na zasadzie (uwaga użyje slangu) "jaki ja to jestem zajebiście oszpejowany", i lizanie sobie rowów w tym gronie pizd.

Przepraszam, ale prawda taka jest.
Zgłoś
dzikaKunaW_agrescie 2014-02-25, 22:57 18
Airsoft, dla jednych zabawa w komandosów, dla drugich sposób na dobre spędzenie wolnego czasu w dobrym towarzystwie. Jeżeli ktoś lubi wydawać kasę na coraz to nowe mundury i sprzęt, a następnie biegać w nim po lesie niech to robi i nikomu nie powinno to przeszkadzać. Wiadomo że zawsze w każdej grupie znajdzie się jakiś idiota, tak i w airsofcie znajdzie się zawsze ktoś kto będzie się obnosił z tym co najmniej jak by był bardziej wojskowy od samego wojska i to właśnie te osoby podkręcają całą gówno burzę wokół airsoftu. Większość osób jednak traktuje to wyłącznie jako rozrywkę, pakuje sprzęt w samochód jedzie na miejsce bawi się dobrze cały dzień i wieczorem wraca do szarej codzienności. Sam czasem jak znajdę chwilę czasu to lubię się postrzelać.
Zgłoś
bania8 2014-02-25, 23:02 6
łap piwo komandosie!
Zgłoś
dram09 2014-02-25, 23:09 5
dzikaKunaW_agrescie napisał/a:

Wiadomo że zawsze w każdej grupie znajdzie się jakiś idiota

Niestety tak jest. Za moich czasów, w "lokalnej społeczności" jakieś 100-150 ludzi, jak trafiał się taki (przytoczę chociaż sytuację gdzie jeden z "nowych" uczestników zabawy z premedytacją ostrzelał inna osobę, z serii +/- 15 kulek w twarz z odległości 5 metrów, a średnia prędkość takiej kuleczki z repliki elektrycznej to +/- 50-70 m/s, więc zęby kruszy) to taki ewidentnie dostał lufę w zęby, kopa w dupę, i prośbę o nie pokazywanie się już na oczy. Może to głupio brzmi, ale airsoft to nie jest do końca zabawa dla dzieci.
Zgłoś
szopenfeldziarz 2014-02-25, 23:21 17

NIE ŻYJESZ NIE RUSZAJ SIĘ.

I zawsze te spiny międy ersoftofcami i pejntbolofcami. Dyskusja jak między pokemonami a digletami.
Zgłoś
marcinc53 2014-02-25, 23:27
O matko, zacząłeś tym tematem wojnę. Zaraz się dowiesz, że bieganie z karabinkiem przypominającym suszarkę i rzucanie się w kosteczki z gąbki na 40 m2 jest lepsze.
Zgłoś
SalvaCzoko 2014-02-25, 23:37 3
To tylko rozrywka, jedni wolą jebać w dupę cały naród (jak Tusk) a inni po prostu lubią ponapierdalać się kulkami (analnymi tylko niektórzy).
Zgłoś
ghillie441 2014-02-25, 23:45 2
@szopenfeldziarz

Nie mówię, że paintball jest gorszy. Zależy co kto lubi. Ja wolę airsoft ze względu na realizm, większa możliwosć tuningu replik, lepsze osiągi i o wiele mniejsza cena kulek.
Kilogram dobrych kulek do AIRSOFTU to 35zł. Kilogram to w zależności od wagi kulki ok. 3500-4000 kulek.
W paintballu chyba 200 kulek kosztuje ok. 100zł
Zgłoś
sard 2014-02-26, 0:04 14
Dorastałem za czasów, gdy do zabawy w wojnę była potrzebna wyobraźnia, nie kasa i dobre bronie robiło się własnoręcznie z patyków
tu coś jak Desert Eagle
Zgłoś
g................6 2014-02-26, 3:53 2
chceta biegajta w mundurach po lesie ...
ja z filmu mam beke w h.j
...a jak ktos musial to nielubi....
a jak ktos nie-musial to moze mu sie kurwa chce...
czyli ze ...do biegania po lesie.....w mundurze.... najlepsza jest....sluzba zasadnicza!!
zasadniczo najlepsza jest sluzba, zasadnicza
--lato99
Zgłoś
NecroVision 2014-02-26, 8:12
Hobby jak każde inne ja pierdole -.- Jak ktoś widzi w tym coś złego to jest popierdolony.
No chyba, że wygląda to tak jak napisał @dram90
"Na pizdy, które walą w to hobby tyle siana że głowa boli, po to tylko żeby przypodobać się lub wyróżniać na zasadzie (uwaga użyje slangu) "jaki ja to jestem zajebiście oszpejowany", i lizanie sobie rowów w tym gronie pizd. "
Zgłoś
skandal89 2014-02-26, 8:52 4
Tak samo jest z motocyklistami, jak i z każdą inną zajawką, najlepiej rozumieją ją Ci którzy się tym zajmują, grunt to mieć w dupie opinie innych i robić to co się lubi.
Zgłoś
Brumm22 2014-02-26, 9:08 6
Do wojska chuje marsz, a nie kurwa dziecinne zabawy w głowie
Zgłoś
modoc 2014-02-26, 9:12 1
Kto nie przeszedł obcinki ten się bawi kulkami - plastykowymi czy żelowymi jeden huj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem