📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie oglądać- chuja widać.
Dlatego warto skończyć chociaż te 8 klas szkoły podstawowej. Wtedy człowiek wie że lepiej nie piłować beczki po benzynie albo innym łatwopalnym czymś i nie ma poparzeń 4 stopnia na swoim pierdolonym ryjku.
Jak się przecina metalowe pojemniki po paliwach, to potem takie kaboom jest.
A wystarczyło przed spawaniem czy cięciem zalać beczkę wodą
8 klas nic nie da. Zobacz na sadistica, większość tutaj skończyła podstawówkę co najmniej a i tak debili tutaj nie brakuje.
Ja pierdolę. Przy ulicy rynsztok jak w średniowieczu, ale monitoring nagrywa obraz z dźwiękiem. To nawet u nas rzadkosc
garota napisał/a:
Dlatego warto skończyć chociaż te 8 klas szkoły podstawowej. Wtedy człowiek wie że lepiej nie piłować beczki po benzynie albo innym łatwopalnym czymś i nie ma poparzeń 4 stopnia na swoim pierdolonym ryjku.
8 klas nic nie da. Zobacz na sadistica, większość tutaj skończyła podstawówkę co najmniej a i tak debili tutaj nie brakuje.
każdy zamknięty pojemnik beczka butla po gazie itp należy zalać wodą i wtedy szlifierką ciąć lub palnikiem... naj bezpieczniejsza metoda ... ale debile idą na skróty
Pilarka?! Taki znawca internetów a nawet nie wiesz co to jest...
Halman napisał/a:
jaki prowokator taka prowokacja...
Tej Halman, piłować to możesz Flodzię po jej małym kutasku
dla ciebie to Pan Halman i to jak sobie wyszorujesz usta by wypowiedzieć to słowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów